Avast Home Edition 4.8.1367 Türkçe antivirüs programı

Program indir Yorum ekleyin

Avast Home Edition 4.8.1367 Turkce antivirus programi
avast Home Edition 4.8.1367 programi ev kullanicilari icin ucretsiz sunulan kaliteli bir antivirus programidir. Bilgisayarinizi internetten yada cesitli dosyalar uzerinden bulasabilecek virus, trojan, keylogger, spyware yada kisacasi her turlu zararli uygulamaya karsi tam bir koruma saglayan yazilimdir. Harddisklerinizi avast ile tarama yaparak arkaplanda sessizce calisan bircok virusu tespit edebilirsiniz. Buldugunuz virusleri ise her hangi bir problem yasamadan kolaylikla silebilirsiniz. Kurulum yaptiginizda bilgisayarinizin sag alt bolumune (Taskbar) yerleserek herzaman koruma altinda tutar. Internette gezinirken yada bir dosyayla calisma yaparken viruse denk gelirse aninda ortaya cikar ve virusu pasif duruma getirerek siler. Ayrica Turkce desteklidir.Avast Home Edition 4.8.1367 Turkce antivirus programi
avast Home Edition 4.8.1367 programi ev kullanicilari icin ucretsiz sunulan kaliteli bir antivirus programidir. Bilgisayarinizi internetten yada cesitli dosyalar uzerinden bulasabilecek virus, trojan, keylogger, spyware yada kisacasi her turlu zararli uygulamaya karsi tam bir koruma saglayan yazilimdir. Harddisklerinizi avast ile tarama yaparak arkaplanda sessizce calisan bircok virusu tespit edebilirsiniz. Buldugunuz virusleri ise her hangi bir problem yasamadan kolaylikla silebilirsiniz.

Avast Home Edition 4.8.1367 Turkce antivirus programi

Kurulum yaptiginizda bilgisayarinizin sag alt bolumune (Taskbar) yerleserek herzaman koruma altinda tutar. Internette gezinirken yada bir dosyayla calisma yaparken viruse denk gelirse aninda ortaya cikar ve virusu pasif duruma getirerek siler. Ayrica Turkce desteklidir.

Yapimcisi: http://www.avast.com

Avast Home Edition 4.8.1367 Turkce antivirus programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4