Bilgisayarı açmak için yüz tanıma programı

Program indir Yorum ekleyin

Bilgisayari acmak icin yuz tanima programi
Ibm bilgisayar firmasinin yan urunu olan lenovo tarafindan ucretsiz olarak sunulan Lenovo Veriface Recognition isimli bu yuz tanima programi sayesinde laptopunuzun yada masaustu bilgisayarin ilk windows acilisinda sifre girmeden yuz tanima sistemi sayesinde acabilirsiniz. Lenovo ile yuzunuzu ve gozlerinizi taratarak isletim sisteminize kayit olmasini saglayabilirsiniz ve bilgisayar acilisinda web kameranizin yardimyla sizi otomatik olarak taniyip windowsun acilmasini kolaylastirabilirsiniz. Normalde programa tanimlanmis yuzlerde otomatik olarak bilgisayari aciyor fakat daha once tanimlanmamis yuz ise normal windows parolasini girerek bilgisayari acabiliyorsunuz. Yani gozlerimden yada yuzumden program beni tanimaz diye ve bilgisayarim acilmaz diye dert etmeyin. %99 oranla sizin oldugunuzu tespit edebilir. Tespit edemezse bile normal parolaniz ile giris yapabilirsiniz.

Kralprogram uyeleri icin programi bizzat denedim ve yuzumu tanitirken aydinlik bir isik vardi ve bilgisayari yeniden baslattigimda isiklari biraz kararttim ve hatta web kamerasina yuzumu biraz cevirmeme ragmen aninda benim oldugumu tespit etti ve windowsu kendiliginden kolayca calistirdi.

Xp sistemlerde Kurulum yaparken dikkat etmeniz gereken ise; setupu calistiriyoruz ekrandan ingilizce dil secenegini isaretleyip entere basiyoruz sonra i accept the agrement’i isaretleyip next diyoruz. Mavi bir ekran geliyor ve next-next tusuna basip acilan windows ekranina mevcut sifrenizi yaziyorsunuz. Sonra yuzunu tanitip entere basiyoruz ve bilgisayari yeniden baslattigimizda program aktif oluyor.

Not: Bu program sadece windows xp’de denenmistir. Digerlerinde test yapma imkanimiz olmamistir.

Kullanimi hakkinda bir video:

Yapimcisi : www.ibm.com

Windows Xp icin : Bilgisayari acmak icin yuz tanima programi

Windows Vista icin : Bilgisayari acmak icin yuz tanima programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4