Ezan’ı Vakit 2010 Ezan vakitleri programı

Program indir Yorum ekleyin

Ezan'i Vakit 2010 Ezan vakitleri programi
Ezan’i Vakit 2010 programi ucretsiz olarak musluman kardeslerimize sundugumuz ve 173 degisik bolgede okunan ezanlari size 5 vakit size bilgisayariniz araciligi bildiren guzel bir yazilimdir. Ezan vakitleri gelmeden ve vakit daha cikmadan sizleri masaustunuzden uyarabiliyor. Mavcut olan gunun onemine dair bilgiler ve secmede hadisler de gosteriyor. Istediginiz sehrin namaz vakitlerini de kolayca ogrenebilirsiniz.Ezan'i Vakit 2010 Ezan vakitleri programi
Ezan’i Vakit 2010 programi ucretsiz olarak musluman kardeslerimize sundugumuz ve 173 degisik bolgede okunan ezanlari size 5 vakit size bilgisayariniz araciligi bildiren guzel bir yazilimdir. Ezan vakitleri gelmeden ve vakit daha cikmadan sizleri masaustunuzden uyarabiliyor.

Mavcut olan gunun onemine dair bilgiler ve secmede hadisler de gosteriyor. Istediginiz sehrin namaz vakitlerini de kolayca ogrenebilirsiniz. Ezanin nerede ve nezaman okunacagina dair bilgileri internet baglantisi olmadan gostermektedir. Vakitleri ise yilda 1 defa olmak uzere kendisi otamatik olarak guncellemektedir. Ayrica vakti geldiginde sesli olarak ezan okuyabilmektedir.

Yapimcisi: http://ezan.vakti.com

Ezan'i Vakit 2010 Ezan vakitleri programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4