Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0 Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0 Foxit Reader Linux cekirdegi ile calisan isletim sistemleri icin hazirlanmis bir pdf dosya okuma programidir. Program miziLinux’u desteklemektedir ve Samsung MITs-i519 modelli akilli telefonlarda (smartphone) calisabilmektedir.

Program kucuk boyutlu ve tasinabilir oldugu icin tek yapmaniz gereken dosyayi Masaustu Bilgisayariniza innDirmek ve sikistirilmis dosyadan cikarip calistirmaktir.

Program butun pdf ozelliklerini destekler, JPEG2000 yada JBIG2 ile kodlanmis resimleri ve ICC renk profiline sahip dokumanlari bile rahatlikla gosterebilir.

Programin diger pdf dosya okutma yazilimlarindan en buyuk farki kucuk boyutta olmasi ve bellekte minimum yer kaplamasidir.

Editorden:
Program simdiye kadar gordugum en iyi pdf okutma programidir ve pdf’nin atasi olan Acrobat Reader ile rahat rahat mucadele edebilir. Neredeyse 25 MB olan Acrobat Reader’da bulunan butun ozellikler eksiksiz vardir. Boyutuna bakmayin, marifetleri boyundan buyuktur. Tasinabilirligi en ust seviyededir.

Not: Programi Samsung MITs-i519 ‘da calistirabilmek icin bu emulator sayfasina baglanip gerekli bir emulatoru innDirmeniz gerekce

Kralprogram.net aciklamasi = Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0 yazilim ureticisi degildir. Foxit Reader (Embedded Linux) 1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.foxitsoftware.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4