PStart 2.09

Program indir Yorum ekleyin

PStart 2.09 PStart 2.09 PStart yazilimi kullanicinin belirledigi bilgisayar uygulamalarini kolayca calistirabilmesini saglayan bir sistem tepsisi aracidir.

Temelde tasinabilir bilgisayar uygulamalarinin kolayca calistirilabilecegi bir baslat menusu olusturmak icin tasarlanmistir.

Ancak tasinabilir suruculer yaninda sabit diskiniz gibi ortamlara da kurarak, kendi isteginize gore duzenleyebileceginiz bir baslat menusu olusturmanizi saglayabilir.

Yazilimin Genel Ozellikleri

Tasinabilir suruculerde yazilimlari kolayca calistirabileceginiz ve kendi isteginize gore duzenleyebileceginiz bir baslat menusu olusturur.

Sadece tasinabilir suruculerde degil ayni zamanda sabit disk gibi tasinamaz ortamlarda bulunan dosya, klasor ve uygulamalara erismek icin duzenlenebilir baslat menusu olusturur.

Olusturdugu menuleri yedekleyebilir, daha sonraki uygulamalarda bu yedegi kullanarak baslat menunuzu geri yukleyebilirsiniz.

Yazilimi kurdugunuz ortamda calistirilabilir (*.exe) dosyalarini aratabilir ve bu aratma sonucu buldugunuz tum calistirilabilir dosya bicimlerine olusturacaginiz menuler araciligi ile kolayca erisim saglayabilirsiniz.

Yazilimi sabit diskinize kurmaniza gerek yoktur. Yazilimi kurulum dosyasini calistirdiktan sonra USB disk gibi tasinabilir herhangi bir ortam uzerine kurabilirsiniz.

PStart olusturdugunuz menulerdeki yazilim ya da benzeri kisayollar icin klasik Windows kisayol uzantisi (*.lnk) yerine, uygulamalarin ya da klasorlerin dizinini kullandigi icin, icinde bulundugu tasinabilir ortami hangi bilgisayara yerlestirirseniz yerlestirin eger o uygulama o bilgisayarda yuklu ise calistiracak ve farkli bilgisayarlarda bir sorun olusturmayacaktir.

Yazilimda bulunan not kaydetme ozelligi ile onemli buldugunuz notlarinizi da gruplandirarak PStart icerisinde kaydedebilirsiniz.

Yazilimin arayuzu esnektir ve tanitim resminde gordugunuz uzere cogu arayuz ayarlarini (arkaplan resmi, yazi tipi rengi) kendiniz belirleyebilir ve degistirebilirsiniz.

Eger cok fazla uygulama eklemis ancak aradiginiz uygulamayi manuel olarak bulamiyorsaniz o zaman program icerisinde bulunan arama islevini kullanabilirsiniz.

Ayrica “autorun” (otomatik baslatma) dosyasi olusturarak, programi kurdugunuz tasinabilir ortamin bilgisayara takilmasi ile otomatik olarak PStart programinin baslatilmasini saglayabilirsiniz.

Program boyutu kucuk ancak islevleri acisindan genis bir program olup, sistem kaynaklarindan cok kullanmadigi icin bilgisayarinizin sistem tepsisinde de surekli olarak calistirabilirsiniz.

Programin calistirilmasi icin klavye kisayollari gibi fare kisayollari da olusturabilirsiniz. Mesela ekraninizin ust kismina sag tikladiginizda program ana menusune kolayca ulasabilirsiniz ve bu kisayollari kendi istediginiz dogrultusunda belirleyebilirisiniz.

Uygulamalariniz icin tanitim resminde gorduguz uzere grup ve alt gruplar olusturup, siniflandirma konusunda kolaylik saglayabilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = PStart 2.09 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net PStart 2.09 yazilim ureticisi degildir. PStart 2.09 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.pegtop.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4