iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0

Program indir Yorum ekleyin

iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0 iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0 iddaa severler icin mukemmel denilebilecek bir program. Turkiye ve dunya liglerinden canli skorlari an ve an takip edebileceginiz internet tabanli bir program.

Canli iddaa mac skorlarinin yani sira baslamamis maclarin bahis oranlarini da gorebilirsiniz. Program icerisinde her macin; mac kodunu, baslama saatini, hangi ligden bir karsilasma oldugunu, deplasman ve ev sahibi takimlari, skor ve oranlarina da yer verilmis.

Maclar devam ettikce program hicbir islem yapmaniza gerek kalmadan kendini yeniliyor ve skorlarda buna bagli olarak yenileniyor.

Kralprogram.net aciklamasi = iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0 yazilim ureticisi degildir. iddaa Programi IddaaNet Canli Skor Live Iddaa Scores 1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.iddaanet.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4