Download Statusbar 0.9.4.6

Program indir Yorum ekleyin

Download Statusbar 0.9.4.6 Download Statusbar 0.9.4.6 Download Statusbar, Mozilla Firefox internet tarayicinizda dosya indirme islemlerinizde kullanacaginiz bir eklentidir.

Eklentinin Bazi Ozellikleri :
Tarayicinizin durum cubuguna bir simge yerlestirerek orada fazla goze gozukmeden isini yapar. Bu simge sayesinde innDirdiginiz dosyalari kolaylikla yonetebilirsiniz. Farenizi bu simgenin ustune getirdiginizde dosyalarin innDirme hizi, kalan sure, kalan ve toplam dosya boyutu, dosyanin innDirme linki, bilgisayarinizda kaydedildigi yer gibi istatistiki bilgileri gorebilirsiniz. Ayrica Firefox tarayicinizin Araclar / Eklentiler kisminda Download Statusbar’in seceneklerine girerek innDirilen dosyalarin aninda anti-virus programiniz ile taramasi (Windows icin), taranmasini istemediginiz dosya turlerinin secilmesi, innDirme bitince durum cubugundan otomatik silinmesini istediginiz dosya turlerinin belirtilmesi gibi bircok ozelligi buradan ayarlayabilirsiniz.

NOT : Mozilla Firefox internet tarayici ile herhangi bir eklenti kurmadan once lutfen eski surumu kaldirin ve eklentinin yeni surumu tarayicinizi yeniden baslattiktan sonra kurmaya dikkat ediniz.

* Destekledigi Diller :
Cince
Tayvan Dili
Slovakca
Rusca
Brezilya Dili
Cekoslovak Dili
Almanca

Yenilikler :
Birkac kucuk bellek kacagi duzeltilmis.
Kucuk modda calisirken del.icio.us eklentisi kullananlarda olusan bir cakisma giderilmis.
Ozel stil kullanildiginda olusan CSS hatalari giderilmis.
Kucuk modda pencereler arasinda gecis yapildiginda olusan bazi hatalar giderilmis.
Tam modda pencereler arasinda gecis yapildiginda indirme penceresi cizgilerindeki sorun duzeltilmis.
Programin tanitim penceresine Eklenti Secenekleri/Ayarlari kismina giris icin link verilmis.
Birkac genel hata daha giderilmis.

Firefox Eklentilerinin Kurulmasi :
Programi innDir linkine tikladiginizda gelen ekranda tarayicinizin menu kisminin altinda cikan sari uyari cubuguna tiklayip “Bu Siteye Izin Ver” secenegini secmeniz halinde Firefox eklenti yukleme/kurma penceresi gelecektir. Bu pencerede “Kur” butonundaki sayan sure bitince bu tusa basip kurulmasini saglayabilirsiniz.

Cevrimdisi kurulum :
Aslinda en kolay ve karmasik olmayan yontemdir. Eklenti indirme baglantisina sag tiklanarak XPI dosyasi bilgisayara kaydedilir. Istediginiz eklentiyi ilgili siteden alarak kurulumu gerceklestirebilirsiniz. JAR uzantili dosyalar da buna benzer bir yolla kurulabilir. Diyelim ki herhangi bir XPI dosyasini bilgisayariniza kaydettiniz.
DosyaAc yolunu takip edin.
Acilan menuden bilgisayariniza indirdiginiz XPI dosyasini secin.
Tamam dugmesine basarak devam edin.
Kurulumun tamamlandigini ve Firefoxu yeniden baslatmaniz gerektigini yazan uyari yazisi cikacaktir. Hata uyarisi almazsaniz kurulum basariyla tamamlanmis demektir.

Eklentiyi Kaldirmak ve Guncellemek Icin :
Tarayicinizin ust menulerinden Araclar menusunun altindaki Eklentiler kismina tikladiginizda acilan Eklenti Kurma/Kaldirma/Guncelleme penceresinde kaldirmak istediginiz eklentiyi bulup uzerinde sag tiklayip “Kaldir” diyebilir veya uzerine bir kez tiklayip bu pencerenin alt kisminda bulunan “Kaldir” tusuna basarak kaldirabilir veya “Guncelle” butonu ile pencerede bulunan tum eklentilerin guncellenmesini saglayabilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Download Statusbar 0.9.4.6 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Download Statusbar 0.9.4.6 yazilim ureticisi degildir. Download Statusbar 0.9.4.6 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://downloadstatusbar.mozdev.org/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4