Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381

Program indir Yorum ekleyin

Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381 Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381 Greatnews cok etkin bir RSS okuyucusudur. RSS teknolojisini kullanarak surekli olarak tarayicinizla ziyaret edemeyeceginiz sitelere yeni icerik eklendigi zaman sizi bilgilendirebilen bir aractir.

Yine RSS beslemesi bulunan siteleri Greatnews’e eklediginiz zaman bu sitelerin iceriklerini belirlenen araliklarla kontrol etmenizi saglar ve bir degisiklik varsa, yeni bir konu gonderilmis ya da yeni bir mesaj varsa sizi bilgilendirmeye yarayan bir uygulamadir.

Ozellikler:

RSS beslemeleri araciligi ile eklenen haberleri tam sayfa olarak gormenizi saglar ve bu sayede haberlere hizlica gozatabilirsiniz.
Belirleyeceginiz kelimeleri iceren bir haber varsa bu haber renklendirilerek gosterilecek ve ilginizi ceken haberleri okumaniz konusunda size yardimci olacaktir.
RSS kanalinin ait oldugu site cevrim disi olsa dahi o siteden aldiginiz haberleri saklayabilir ve daha sonra tekrar gorebilirsiniz.
Degisik arayuzler sunarak RSS beslemeleri araciligi ile aldiginiz haberleri okuyacaginiz bolumu isteginize gore duzenleyebilirsiniz.
Haber basliklarini kendi belirlediginiz kategorilerde toplayabilir ya da siniflandirabilirsiniz.
Tuttugu istatistikler sayesinde en fazla ziyaret ettiginiz 10 siteyi gorebilirsiniz.
Hangi sitede RSS destegi var ya da yok bunu aramaniza gerek yoktur. Greatnews icerisinde bulunan tarayici araciligi ile RSS ve OPML kanallarini otomatik olarak bulabilirisiniz.
SS 0.9x, 1.0(rdf), 2.0, Atom 0.30 ve 1.0 basta olmak uzere cogu RSS beslemesini desteklemektedir.
Sekmeli tarama yapabilen ve acilir pencereleri onleme ozelligine sahip dahili bir tarayicisi bulunmaktadir.
Iceri ve disari aktarma ozelligi sayesinde tum haber kanali ya da RSS uyeliklerinizi kolayca disari aktarip yedekleyebilir, yedeklediginiz dosyalari ise iceri aktarabilirsiniz.
Bloglines.com entegrasyonu bulunmaktadir.
100% Unicode destegi ile tum dilleri herhangi bir karakter bozuklugu olmadan ayni sayfada gorebilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381 yazilim ureticisi degildir. Rss Okuyucu Greatnews 1.0 Beta Build 381 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.curiostudio.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4