Fresh FTP 3.80

Program indir Yorum ekleyin

Fresh FTP 3.80 Fresh FTP 3.80 Fresh FTP ucretsiz bir dosya aktarim yazilimidir. FTP bilindigi uzere “File Transfer Protocol” sozcuklerinin bas harflerinden olusturulmus bir kisaltmadir ve “Dosya Aktarim Protokolu” anlamina gelmektedir.

Peki bu sistem ne ise yaramaktadir? Ozellikle webmaster olan bilgisayar kullanicilarinin hazirlamis olduklari verileri, sunucular uzerine yukleyerek oradan kullanabilmelerini ya da sunucular uzerine yuklenmis olan dosyalari bilgisayarlarina innDirebilmelerini saglamaktadir. Her turlu icerigin (html, resim, web kayitlari ve digerleri) bu yazilimla guvenli bicimde aktarilmasi oldukca kolaydir.

Sesli uyari, virusten koruma yazilimi ile guvenlik denetlemesi, ayni anda birden fazla yukleme yapabilme gibi ozellikleri de bulunan yazilimin sade bir arayuzu vardir ve oldukca kullanislidir.

Not: Tamamen ucretsiz olan bu yazilimi 23 gunluk deneme surecinin ardindan kullanabilmeniz icin sitesine kayit olarak, kullanici adi ve sifrenizi almalisiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Fresh FTP 3.80 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Fresh FTP 3.80 yazilim ureticisi degildir. Fresh FTP 3.80 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.freshwebmaster.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4