RegCure 1.3.0.2

Program indir Yorum ekleyin

RegCure 1.3.0.2 RegCure 1.3.0.2 RegCure bir kayit defteri temizleme yazilimidir. Windows isletim sisteminin kok dosyalarini yapisinda bulunduran “Kayit Defteri Duzenleyicisi” zamanla gereksiz girdilerle dolmakta ve islevini tam olarak yerine getirememektedir. Bu sorun da Windows’unuzun komutlariniza gec tepki vermesine, gec acilip kapanmasina, yavas islemler yapmasina ve daha bircok olumsuz duruma neden olmaktadir.

RegCure yazilimi kayit defterinizi taramadan gecirerek gereksiz verileri tespit etmekte ve bunlari guvenli bicimde temizlemektedir. Bu sayede sisen kayit defteri daha duzenli hale gelmekte ve sisteminizin kararli bicimde calismasina olanak tanimaktadir. Temizleme isleminden sonra sisteminizin eskisinden cok daha iyi calistigini gozlemleyebilirsiniz.

Kayit defterinizi temizleme isleminin yani sira hasarli alanlari onarma islevi de goren yazilim bu sayede iyi bir sistem iyilestirmesi yapmaktadir. Dahili bir “Baslangic Yoneticisi”(Manage Startup) iceren yazilimla, sistem acilisinda kendiliginden baslayan uygulamalari duzenleyebilir, istediklerinizi kaldirip, yenilerini ekleyebilirsiniz.

Kayit defteri uzerinde gerceklestirilebilecek yanlis islemler buyuk sorunlara yol acabilir. Bu nedenle yazilimin kendiliginden almis oldugu yedek dosyalarini kullanabilirsiniz. Her ne kadar yaziliminin kullanimiyla sorun cikma ihtimali dusuk olsa da alinan yedekler guvende olmanizi saglamakta, istediginiz zaman bu yedekleri kullanarak kayit defterinizi eski bir noktaya alabilme sansini sunmaktadir.

Not: Yazilimin deneme surumunde tarama islemi sonucunda sorun tespit edilen kategorilerden yalnizca ikisi uzerinde islem yapabilmektesiniz. Yazilimi kisitlama olmaksiniz, sinirsiz bicimde kullanabilmeniz icin 20 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = RegCure 1.3.0.2 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net RegCure 1.3.0.2 yazilim ureticisi degildir. RegCure 1.3.0.2 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.paretologic.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4