PrayAlert Personal Edition 1.3.1019

Program indir Yorum ekleyin

PrayAlert Personal Edition 1.3.1019 PrayAlert Personal Edition 1.3.1019 Uluslarasi ezan saatleri ile uyumlu bu uygulama ile dunyanin neresinde olursaniz olun, ezan saatlerini kacirmayacaksiniz. Program, 5 vakit ezan vakitlerini bildirmektedir.

Guncellenen ezan saatlerinde dilerseniz sectiginiz muezzinin sesinden ezan dinleyebilir, dilerseniz alarm sesi secebilirsiniz.

Rengi degistirilebilen takvim alani ve her an internetten guncel bilgileri alma ozellikleri daha kolay ve guvenli bir kullanima olanak sagliyor.

Dunya Islami takvimini ve analog saat uygulamasini da icinde barindiran bu programin tamamiyla ucretsiz olusu da kullanicilar icin buyuk avantaj sagliyor.

Kralprogram.net aciklamasi = PrayAlert Personal Edition 1.3.1019 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net PrayAlert Personal Edition 1.3.1019 yazilim ureticisi degildir. PrayAlert Personal Edition 1.3.1019 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.webrouge.com/prayalert/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4