FrostWire 4.13.1.7

Program indir Yorum ekleyin

FrostWire 4.13.1.7 FrostWire 4.13.1.7 FrostWire, Gnutella agini kullanan, LimeWire tabanli ve acik kaynak kodlu ucretsiz bir dosya paylasim programidir. Kullanisli bir dosya paylasim araci olan FrostWire ile baskalariyla dosya paylasimi gerceklestirebilirsiniz. Yazilim, LimeWire tabanini kullandigindan dolayi size LimeWire ile ayni sonuclari verir. LimeWire’nin MP3 arama ve bulmadaki basarisi, hic kuskusuz FrostWire’ye de yansiyor. LimeWire’ye gorunum bakimindan da cok benzeyen FrostWire, yuksek kalitesiyle diger paylasim programlarindan asagi bir yani kalmadigini gosteriyor. Programin en yeni ozelligi olan BitTorrent destegi de, bunun en buyuk kaniti…

Yazilimin Genel Ozellikleri

Cesitli turlerde (ses, video, imaj, dokuman, program) dosya arayabilir ve karsiniza cikan sonuclardan dilediginizi secip innDirebilirsiniz.

BitTorrent destegi ile torrent baglantilarini tek tiklamayla indirebilirsiniz.

Kullandiginiz baglantiya gore ozel ayarlar yapabilirsiniz.

Gnutella 1 ve 2 aglarina baglanabilirsiniz.

Yarim kalan yuklemeleri kaldiginiz yerden devam ettirebilirsiniz.

Dahili calicida innDirdiginiz dosyayi calistirabilirsiniz.

Harici bir yazilimda onizleme yapabilirsiniz.

Birden cok yuklemeyi ayni anda yapabilirsiniz.

Kategorilerin alt kategorilerindeki sonuclari gorebilirsiniz.

Program aramalarinda, programin platformuna (Windows, Linux vb.) ve lisansina (Shareware, GNU / GPL vb.) gore arama yapabilirsiniz.

Suzgec ozelligi ile zararli dosyalari filtreleyebilirsiniz.

Bir sanatcinin tum albumlerini listeleyebilirsiniz.

Muzik aramalarinda muzik turu belirleyebilirsiniz.

Diger FrostWire kullanicilariyla sohbet edebilir, sohbetteki rumuzunuzu istediginiz zaman degistirebilirsiniz.

Tema destegi ile gorunumu degistirebilir, yeni temalar yukleyebilirsiniz.

Not : Programin calisabilmesi icin sisteminizde Java Runtime Environment’in kurulu olmasi gerekmektedir. FrostWire, kurulum aninda sisteminizde Java Runtime Environment’in Kurulu olup olmadigini denetliyor ve Java Runtime Environment’in Kurulu olmamasi durumunda sisteminize 4–5 dakika icinde otomatik olarak internetten innDirip kuruyor.

UYARI : Bu program ile yasadisi olmayan HER TURLU dosyayi sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalisiniz ki paylasim programlari ile alinacak yasadisi iceriklerden dogan sorumluluk, viruslu bir dosya indirimi sonunda karsilasabileceginiz hasar veya istenmeyen bir icerikle karsilasilmasi sonucu dogabilecek her turlu sorun kesinlikle son kullaniciya aittir. Bizler, Kralprogram.net olarak paylasim programlarini sadece yasal dosyalar ile calisilmasi kosulu ile ureticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayinliyoruz. Yasal olmayan icerik konusunda her turlu zarar ve karsilasilabilecek sikintinin paylasim yapan kullanici ve sunucularindan kaynaklandigini ve olasi bir yasal yurutmede, paylasima katilan kisi ve sahislarin sorumlu olduklarini unutmayiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = FrostWire 4.13.1.7 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net FrostWire 4.13.1.7 yazilim ureticisi degildir. FrostWire 4.13.1.7 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.frostwire.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4