web sitesi engelleme programi

Program indir Yorum ekleyin

web sitesi engelleme programi web sitesi engelleme programi Programi kullanarak girilmesini istemediginiz bir site ya da ip adresini istediginiz bir ip adresine ya da bos bir sayfaya yonlendirebilirsiniz. Program acilista sifre sordugu icin yetkisiz kisiler tarafindan kurcalanmasi imkansizdir. Programin kullanimi ve calisma mantigi cok basittir. Kullanmak icin tek yapmaniz gereken engellemek istediginiz siteyi yazmak ve “Engelle” demektir. Engellediginiz site hicbir tarayici tarafindan girilebilir olmayacaktir. Istediginiz siteyi silebilirsiz.

Program sayesinde internet kafe, okul gibi bilgisayarlarin bircok kisi tarafidan kullanildigi yerlerde icerik bakimindan kullaniciya zarar verebilecek siteleri engelleyebilirsiniz.

Yeni surum ozellikleri

Program isleyis mantigi degistirildi (algoritmasi).

Programin calisabilmesi icin herhangi bir yama kurmaniza gerek kalmadi.

Kullanici tarafindan daha rahat sekilde kabul edilebilen yeni arayuz.

Olusturdugunuz yasakli site veritabanlarini yonetebilme (silme, yedekleme, duzenleme).

Kralprogram.net aciklamasi = web sitesi engelleme programi programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net web sitesi engelleme programi yazilim ureticisi degildir. web sitesi engelleme programi programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.microturk.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4