Vista Codec Package

Program indir Yorum ekleyin

Vista Codec Package Vista Codec Package Vista Codec Package, adindan da anlasilabilecegi uzere, Windows Vista isletim sistemi icin ozel olarak hazirlanmis bir ses-video cozucu paketidir. Cozuculer, bilgisayar ortaminda farkli dosya bicimlerine sahip olan ses ve video dosyalarinin oynatilabilmesi icin gerekli olan ek sistem dosyalaridir. Microsoft tarafindan Windows Vista isletim sisteminin yayinlanmasi ile cozucu paketlerine sahip olan bircok yazilim ureticisi, cozucu paketlerini Vista ile uyumlu hale getirmek durumunda kalmistir. Bu yazilim ise temel yapilandirmasini Windows Vista isletim sisteminde gereksinim duyulan ses ve video cozuculerini baz alarak olusturdugundan Vista icin ozellestirilmis oldugu rahatlikla soylenebilir.

Windows Vista isletim sistemini kullanmaya baslayanlar bu cozucu paketini sistemlerine yukleyerek hicbir sikinti yasamadan tum ses ve video dosyalarini calistirabilirler. Cozucu paketinin icerisinde herhangi bir medya oynatici bulunmamaktadir. Paketin asil islevi sisteminizde kurulu olan medya oynatici yazilimlari ile (ornegin; Windows Media Player) sorun yasamadan tum medya dosyalarini oynatabilmektir. En cok kullanilmakta olan ses ve video bicimlerini baska hicbir cozucu paketine gereksinim duymadan acabilmenizi saglayan yazilimin en onemli ozelliklerinden birisi de tumuyle ucretsiz bicimde sunulmasidir. Yazilimin kapsamindaki bilesenler asagida ayrintili bicimde sunulacaktir.

Yazilimin Sahip Oldugu Cozuculer, Filtreler ve Diger Araclar
# AC3filter
# Dscaler
# FFDshow
# Gabest Bilesenleri
# Haali
# Quick Time
# Real Media
# DirectShow_Enum
# Hizlandirma Araclari
# Softella_FM
# Gspot
# XViD

Onemli Uyari : Yazilimin ureticisi tarafindan yapilan uyariya gore; yazilimini herhangi bir sorun yasamadan kullanabilmeniz icin, sisteminize yuklemeden once, daha once sisteminize kurdugunuz diger cozucu paketlerini kaldirmaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Vista Codec Package programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Vista Codec Package yazilim ureticisi degildir. Vista Codec Package programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Shark007

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4