E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0

Program indir Yorum ekleyin

E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0 E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0 Kurs Asistan programi, yabanci dil kursu ve benzeri egitim kurumlarinda ogrencilerle ilgili islemleri takip etmek uzere hazirlanmis bir programdir.

Program bolumleri
# Ogrenci bilgileri Takibi
# Cek
# Senet
# Kredi Karti
# Kasa
# Gorusmeler
# Fatura
# Sozlesme

Program genel olarak yabanci dil dersaneleri icin hazirlanmistir ama diger dersanelerde ogrenci bilgileri takibi ve ogrencilerin odemelerinin takibi amaciyla kullanabilirler.

Sektordeki benzer programlarla kiyaslandiginda, ozellikle ogrenci odemelerinin takibi konusundaki iddiasiyla one cikmaktadir. Odemelerin takibi hassas bir konudur ve gerektiginde en yetkili kullaniciya bile sinirlama getirmektedir.

Programa giris Kullanici adi: EBS
sifresi : EBS

Not:
Programin tum fonksiyonlarini deneyebilmeniz icin deneme surumu icerisinde tum ozellikler calisir durumda birakilmistir. Sadece zaman sinirlamasi ile sinirlandirilmistir.

Kralprogram.net aciklamasi = E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0 yazilim ureticisi degildir. E.B.S. Kurs Asistan Dersane Otomasyonu 2.6.1.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – E.b.s. Yazilim

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4