Ats Pro

Program indir Yorum ekleyin

Ats Pro Ats Pro Yapimcidan aciklama : ATS PRO, isletmelerdeki araclara ait tum bilgilerin kayit altina alinarak dogru, duzenli ve guncel olarak takip edilmesini saglayan bir filo yonetim yazilimidir.

Ozellikler
# Sirketinizin arac filosunu tum ozellikleri ile yonetmek icin mukemmel bir sistemdir.
# Filo yonetimi icin gerekli bilgileri detayli olarak kayit altina alabilirsiniz. (bakimlar, yakit kayitlari, km takibi, sigortalar, kaza ve ceza bilgileri, gps vs.)
# Yakit tuketimlerini ve giderlerini detayli raporlar halinde guncel olarak tutabilirsiniz.
# Filonuzdaki araclarin kimler tarafindan kullanildigini takip edebilirsiniz.
# Araclarin masraflarini ve harcamalarini kayit altina alabilirsiniz.
# Araclarin nerelere gittigini ve kac km yaptigini gorebilirsiniz. (Sefer Takibi)
# Araclarin periyodik bakimlarini ve bakim maliyetlerini izleyebilirsiniz.
# Araclarin yenileme zamanlarinda onceden uyarilar alabilirsiniz. (vergi, muayene, sigorta, p. bakim, yakit tuketimleri)
# Araclar uzerindeki ekipman ve aksesuarlari kayit altina alabilirsiniz.
# Gps modulu sayesinde araclarin anlik konumlarini uydu araciligiyla harita uzerinden takip edebilir, araclarin gectigi guzergahlar ve duraklama bilgilerini cevrimici raporlayabilirsiniz.
# Parametrik yapisi ile her turlu on degeri siz tanimlayabilir, genis raporlama olanaklariyla her turlu bilgiye kolayca ulasabilirsiniz.

Program Ana Modulleri

Araclar – Firmanizdaki her turlu aracin teknik ve gorsel bilgilerini son derece detayli bir sekilde kayit altinda tutabileceginiz moduldur.
Suruculer – Firmanizda gorev alan suruculerin kan gurubundan ehliyet bilgilerine, ceza puanlarina kadar olan detayli bilgileri izleyebileceginiz moduldur.
Firmalar – Araclariniza servis hizmeti veren firmalari, sigorta islemlerini yaptirdiginiz acentalari, tedarikcilerinizi, hatta musterilerinizin bilgilerini ayrintili bir bicimde takip edebileceginiz moduldur.
Personel – Bu modulde, bakim personelinden satis – pazarlama ekibinize kadar calisanlarinizi kayit altinda tutabilirsiniz.
Bakimlar – Filonuzdaki araclarin periyodik ve anlik bakimlarini, arizalarini takip ettiginiz moduldur.
Malzemeler – Bakim ve arizalarda kullanilan malzeme ve yedek parcalarin stok ve maliyet takibini yapabileceginiz moduldur.
Yakit – Araclarin yakit tuketim miktarlarini ve maliyetlerini tutabileceginiz moduldur.
Harcamalar – Araclarin masraflarini ve harcamalarini izlediginiz moduldur.
Hatirlatici – Araclarin yenileme zamanlari yaklastiginda uyari mesajlari alabileceginiz bilgilendirme servisidir.
On-line – Araclariniza ait ceza durumlari, Motorlu Tasitlar Vergileri ve kaza sorgulamalarini internet uzerinden yapabileceginiz cevrimici sistem moduludur.
Sefer Takip – Araclarinizin gittigi guzergahlari, buralarda yaptigi harcamalari, yakit tuketimlerini ve KM. bilgilerini guncel olarak takip edebileceginiz moduldur.
GPS – GPS cihazi takili araclarinizin anlik konumlarini uydu araciligiyla harita uzerinden takip edebileceginiz, ayni zamanda araclarin guzergah, duraklama, hiz raporlarini alabileceginiz moduldur.
Raporlar – Programda tum modullere bagli olarak calisan istatistiksel raporlama moduludur.

Kullanim kolayliklari
ATS Pro Filo, Yonetim Paneli sayesinde tum islemlerinizi tek ekran uzerinde yapmaniza olanak saglayacak bicimde tasarlanmistir. Oldukca fonksiyonel bir yazilim olmasina karsin kullanimindaki sadelik, bilgilere kolay bir bicimde ulasilmasini ve islerin daha hizli yapilabilmesini saglamaktadir. ATS Pro kullanici dostu bir yazilimdir.

Arac bilgileri
Filonuzda kac kamyonet veya otomobil bulunmakta? Bu araclarin marka, model ve aksesuarlari neler? Araclarinizi kimler kullaniyor? Bu bilgileri ogrenmek icin saatler suren bekleme ve telefon trafigi mi yapiyorsunuz?

Tum araclarinizi (otomobil, pick-up, tir, otobus, forklift, vb.) bu sistemde kayit altina alabilirsiniz. Modullerdeki bilgi bolumleri her aracin modeline ve teknik yapisina uygun sekilde tasarlanmistir.

ATS Pro ile filonuzdaki araclarin modellerine ve teknik bilgilerine toplu bir sekilde sahip oldugunuz gibi tum bu bilgilere saniyeler icinde ulasirsiniz.

Genel Tanimlar sirket araclarina ait detayli bilgilerin girisinin yapildigi bolumdur. Ayni zamanda bu araclari kullanan personele ait kisisel bilgiler, araclarin yakit aldigi istasyonlar, servis hizmeti veren firmalar, sigorta sirketleri vb. firmalar ve bu firmalara ait bilgiler bu bolumde tanimlanmaktadir.

Arac Islemleri

Vergi Islemleri : Araclarin vergi odemelerinin takibi icin kullanilir. Vergi islemleri ekraninda vergi tanimi ve gecerlilik tarihinin girilmesi zorunludur. Vergi gecerlilik tarihi yaklasan, gunu gelen ve gunu gecen vergiler icin uyari mesajlari verilmektedir. Bu nedenle vergi gecerlilik tarihinin vergi turune gore guncellenmesi gerekir.

Sigorta Islemleri : Araclarin sigorta islemlerinin takibi icin kullanilir. Sigorta islemleri ekraninda sigorta turu, sigorta baslangic ve bitis tarihlerinin girilmesi zorunludur. Sigorta bitis tarihi yaklasan, gunu gelen ve gunu gecen sigorta turleri icin uyari mesajlari verilmektedir.

Ceza Islemleri : Araclarin ve suruculerin trafik cezalarinin takibi icin kullanilir. Ceza islemleri ekraninda surucu, ceza turu ve tarihi girilmek zorundadir. Odeme yapilacak tarih girildiginde trafik ceza odemesi yaklasan, gunu gelen ve gecen cezalar icin uyari mesajlari vermektedir. Bununla birlikte suruculerin ceza puani takibi de bu modulde yapilabilmektedir.

Kaza Islemleri: Araclarin kaza tutanaklarinin takibi icin kullanilir.

Bakimlar Arizalar
Araclarin bakim ve arizalarinin takip edildigi moduldur. Bakim onarim giris ekraninda, periyodik olarak takip edilmesi istenen bakimlar icin girilen periyoda gore sonraki bakim tarihi ve Km. si otomatik olarak hesaplanir. Bu bilgilere gore bakimi yaklasan gunu gelen, gecen bakimlar icin uyari mesajlari verilir. Ayrica bakim maliyetleri iscilik ve malzeme bazinda takip edilebilir.

Stok Islemleri
Arac ve filo bazli firmalarda bakim tamir masraflari kadar malzeme ve yedek parca masraflari da onemli bir yer tutmaktadir. Arizalarda ve bakimlarda hangi parcalar kullaniliyor? Malzeme ve yedek parca fiyatlari, temin yerleri neler? Yedek parca ve malzeme omurleri ne kadar? Tum bu bilgileri bu modulde takip ederek, stoklarinizda bulundurdugunuz parcalarin yeterliligini veya bulundurulmasi gereken miktarlarin tespiti icin bilgi edinebilirsiniz. Ayni zamanda stok maliyet bilgileri de girilerek ileriye yonelik butceleme yapilabilmektedir.

Yakit Takibi
Filolarda yakit maliyetleri onemli bir unsurdur. Cogu firma bu maliyetleri en aza indirmek icin bircok yontem gelistirmektedir. Ats Pro bu modulde hangi aracin ne tur yakit (mazot, benzin, lpg) kullandigini, araclarin anlik yakit tuketimlerini, hangi aracin benzer mesafelerde ne kadar yakit tukettigini, hangi yakitin zaman ve maliyet olarak karli oldugunu takip etmektedir. Firmalarin bu sayede seferlerdeki arac atamalarini, filolarina yeni bir arac ilave edileceginde hangi aracin ya da ne tur yakit kullanan araci tercih edecegini veya filo disinda birakilacak aracin tespitinde onemli bir rol oynamaktadir. Bununla birlikte Tasit Tanima Sistemlerinden gelen raporlar programa kolaylikla aktarilabilmekte, bu sayede yakit kaydi girisleri oldukca hizli ve saglikli yapilabilmektedir.

GPS Uydu Araciligi ile Konum Belirleme Sistemi
ATS Pro GPS Uydu Sistemi ile entegre calisabilmektedir. GPS cihazi takili araclarin konumlari uydu sistemi sayesinde tespit edilerek, bilgiler internet araciligiyla programa aktarilir. Bu sayede araclarin harita uzerinde konumu, hiz, duraklama, yakit, sicaklik, surucu bilgilerinin anlik olarak takibi saglanir. Araclara takili cihazlar veri iletisimini GPRS uzerinden gerceklestirdikleri icin iletisim maliyeti cok dusuktur.

Sistem tamamen internet uzerinden kullanildigi icin en yeni sokak detayli haritalar ve guncellemeler aninda kullanima hazir olur. Ayrica sistem sayesinde araclarin gecmis tarihli verilerini raporlayabilirsiniz.

Harcamalar Giderler
Ats Pro sirketiniz araclarinin yaptigi harcamalari tek modulde toplamistir. Bu modulde hangi aracinizin ya da hangi suruculerin ne gibi masraflar yaptigini ve harcamalarini takip edebilirsiniz. Sistem kendi belirlediginiz basliklar ve harcama gruplari altinda da calismaniza olanak saglamaktadir. Yakit, vergi, ceza, sigorta, bakim gibi basliklardan ya da ayri olarak istege bagli (harcirah, yemek, otoban, vb.) gruplar halinde maliyet analizleri cikarmaktadir. Bu modul ayrica detayli raporlarla desteklenmektedir.

Raporlar Analizler
ATS Pro raporlarindan bazilari ;

# Arac faaliyet raporlari
# Yakit tuketim raporlari
# Aylara gore yakit ve harcama tablolari
# Arac yakit performans raporu
# Araclarin sefer raporlari
# Arac ve suruculerin kaza / ceza raporlari
# Arac maliyet analizleri
# Bakim ariza raporlari
# Malzeme raporlari

Bununla birlikte tum raporlarda ; Siralama, gruplama, filtreleme, excel’e aktarma ve yazdirma islemleri oldukca kolay ve hizli bir sekilde yapilabilmektedir.

Program Sabitleri Ondegerler
Program icerisinde sik kullanilan bilgilerin programa tanitilmasi bu modulde yapilir. Bununla birlikte programdaki uyari mesajlari icin program sabitleri ekraninda calisma parametreleri bolumunden “Acilista Program Uyari verecek mi? Eger uyari verecek ise kac gun once, Kac Km once, yakit odemeleri alis tarihinden belli bir zaman sonra yapiliyor ise kac gun onceden uyari verilsin” gibi parametrik tanimlamalar yapilir. Bununla birlikte program kullanicilari ve yetkileri bu modulde tanimlanir.

Kralprogram.net aciklamasi = Ats Pro programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Ats Pro yazilim ureticisi degildir. Ats Pro programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Orjin Yazilim

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4