Compare Suite 3.1.0.26

Program indir Yorum ekleyin

Compare Suite 3.1.0.26 Compare Suite 3.1.0.26 Dosya, klasor kiyaslamasi, birlestirmesi ve raporlama yapabilen bir programdir. Compare Suite sayesinde duz metin, ikili (binary), ofis belgeleri ve buna benzer dosyalari kiyaslayabilirsiniz.

Eger duz metin dosyasiyla calisiyorsaniz, belgeleri kiyasladiktan sonra duzeltebilir, uygulayabilir ya da degisiklikten vazgecebilirsiniz. Eger tek dosya disinda birden fazla dosyanin icerik kiyaslamasina ihtiyaciniz varsa, bu konuda size yardimci olabilir.

Program Microsoft Ofis dosyalari (DOC, XLS gibi), Adobe Acrobat (PDF), Web sayfalari (HTM), ikili (binary) dosyalar (DLL ya da EXE gibi) ve klasorler uzerinde kiyaslama yapabilir. Bu sayede dosyalarin icindeki metinlerin farkli olup olmadigini karsilastirmis olursunuz.

Karsilastirma sonunda farkliliklari gelismis raporlama araciyla yazdirabilirsiniz. Dosya icerik farkliligini renkli olarak vurgulayabilir ve bu sayede daha kolay bir sekilde dosyayi takip edebilirsiniz.

Program sayesinde cesitli dosya uzantilarini kiyaslayabilir; kiyaslama isini anahtar kelimeye gore de yapabilirsiniz.

Programi tam islevli olarak 30 gun ucretsiz deneyebilirsiniz. Lisansli fiyati ise 60$’dir.

Kralprogram.net aciklamasi = Compare Suite 3.1.0.26 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Compare Suite 3.1.0.26 yazilim ureticisi degildir. Compare Suite 3.1.0.26 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – AKS-Labs

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4