Sevk Takip 2.0

Program indir Yorum ekleyin

Sevk Takip 2.0 Sevk Takip 2.0 Sevk Takip Programi Tum kamu kurum ve kuruluslarinin kullanabilecegi bir sevk programidir. Program profesyonelce hazirlanmis Excel formatinda olmayan; istenildigi kadar kurum girilebilen, girilen kurumlara personel atayip o personellere de bakmakla oldugu kisileri eklenmesine izin veren ve istenildigi anda normal, dis sevki hazirlayan; verilen sevkleri de veritabaninda tutan programdir. Bos sevk alma isleri de cok kolay.

Editorun Aciklamasi:

Programin kullanimi ve ozellikleri:
Programda sevk olustur, kurum kayit, personel kayit, sevk alanlari ve hakkinda olmak uzere 5 ana menu bulunmaktadir. Sevk olustur kisminda kurumu, kurum amiri, personel adi, hastanin adi ve tarih bulunmaktadir. Kurum kayit bolumunde ise kurumla ilgili bilgiler bulunmaktadir. Personel kayit kisminda da ad, soyadi, T.C Kimlik numarasi vb. bilgiler bulunmaktadir. Sevk alanlar bolumunde ise kaydettiginiz bilgileri T.C Kimlik numarasina gore rahat bir sekilde bulabilirsiniz. Kaydettiginiz bilgileri bu kisimda yazdirma ozelligi mevcuttur. Programin guzel bir ozelligi de alt kisminda tarih, gun ve saat bulunmasidir.

Kralprogram.net aciklamasi = Sevk Takip 2.0 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Sevk Takip 2.0 yazilim ureticisi degildir. Sevk Takip 2.0 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Baloglu Yazilim

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4