chatgroups sohbet tarayicisi 3

Program indir Yorum ekleyin

chatgroups sohbet tarayicisi 3 chatgroups sohbet tarayicisi 3 sohbet orutbagda en eski haberlesme ve paylasma yontemlerinden biridir.
uzun sure evrenkent ogrencileri arasinda yaygin sekilde kullanilan sohbet tarayicisi, normal kullanicilar arasinda da giderek begeni kazaniyor.

chatgroups sohbet tarayicisi, ozellikle sohbet acemileri icin, kullanimi cok kolay sekilde tasarlanmistir.
kullanici kayidini yaptiktan sonra, katilmak istedigi sohbet odasini secerek, canli sohbete katilabilir. sohbet odasinda, yani sira sohbet ederek, sohbet tarayicisi
in kullanicilari icin, turkce ve yabanci canli radyo yayinlari da sunuyor.

kullanicilarin sohbet sirasinda birbirleri ile tanismalarini kolaylastirmak icin, her kullanici kendine ait resimli bir yan olusturabilir. buna ek olarak sohbet tarayicisi, kullanicilara arkadas listesi olusturma imkani saglar. kullanicilar arasinda sistem ici haberlesme, sunulan imkanlardan sirf birkacidir.

sohbet tarayicisi
in sundugu resmi sohbet odalari
in yani sira,
kullanicilarina kendilerinin denetiminde olacak, 16 ayri degisik bolumlerde, sohbet odasi kurma imkani sunuyor. dileyen herkes, herkese acik bir sohbet odasi kurabilir ya da kapali bir sohbet ortami olusturma imkanina sahip.

sohbet tarayicisi, guzel ve kolay gorunumu ile sohbet teknikbiliginde, sunulan imkanlar ile yazilimin kullanimi
arasinda guzel bir yol secmistir. rahat bir sohbet icin, kullanicilarina bircok ek yardimci islemler sunulmaktadir. hem sohbet uzmanlarina, hem sohbet acemilerine chatgroupsun sundugu sohbet tarayicisi, guzel bir yazilim secenegidir.

3cu surumde yeni olan, yazilimin daha guvenli ve hizli calismasini saglamak icin, yazilimin kodlari, yazilimin yuzeyini fazla degistirmeden yenilendi.

Kralprogram.net aciklamasi = chatgroups sohbet tarayicisi 3 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net chatgroups sohbet tarayicisi 3 yazilim ureticisi degildir. chatgroups sohbet tarayicisi 3 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – chatgroups

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4