Namaz Hocasi

Program indir Yorum ekleyin

Namaz Hocasi Namaz Hocasi Namaz Hocasi, namazin nasil kilinacagini ve abdestin nasil alinacagini ayrintili bir sekilde gosteren bir program. Ozellikle bu konuda arada takildiginiz bir nokta olursa bu program sayesinde o noktayi ogrenebilirsiniz.

Program; rukudan secdeye kadar namazin bircok bolumunun nasil kilinacagini anlasilir ve ayrintili bir dilde acikliyor. Ustelik bu bolumlerin nasil kilinacagini gosteren resimler de mevcut.

Programda, ozellikle bir bolum aciklanirken uzerinde oldukca duruluyor. Ornegin rukunun nasil olacagi ve rukunun kalkisinin nasil olacagi bolumlerle ve resimli olarak aciklaniyor.

Ayni sekilde abdest alimina baktigimizda yine anlasilir bir aciklama ile karsilasiyoruz. Ayrica bu bolum de resimlerle zenginlestirilmis.

Not: Yukaridan indireceginiz surum, Sony Ericsson, Nokia ve Samsung ile uyumludur. Programin Siemens ile uyumlu surumunu buradan http://salute.110mb.com/dosyalar/NamazHocasi_SIE.zip Motorola ile uyumlu surumu ise buradan http://salute.110mb.com/dosyalar/NamazHocasi_MOT.zip indirmeniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Namaz Hocasi programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Namaz Hocasi yazilim ureticisi degildir. Namaz Hocasi programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Mobilexa

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4