Yamaha Musicsoft Downloader

Program indir Yorum ekleyin

Yamaha Musicsoft Downloader Yamaha Musicsoft Downloader Uzerinde disaridan yukleme icin hafizasi bulunan bir Yamaha klavyeye ritim ve midi kaydetmek icin kullanabileceginiz bir program.

Bilgisayarinizin USB ya da ses karti uzerinde bulunan COM girislerini ve klavyeniz uzerindeki MIDI giris ve cikislarini kullanarak bilgisayarinizdaki ritimleri, midileri klavyenize aktarabilirsiniz ya da orgunuzdan bilgisayarina cesitli verileri (Kullanici ayarlari gibi…) bilgisayariniza aktarabilirsiniz.

Bu baglantiyi yapmak icin kullanmaniz gereken MIDI-USB ya da MIDI-COM kablolarini muzik aleti satan magaza ya da elektronik urunler satan magazalardan temin edebilirsiniz.
Sistem gereksinimleri az oldugundan neredeyse her bilgisayarla bu program kullanilabilir.
Yamaha MusicSoft sitesine girerek klavyeniz icin bircok midi ve ritim innDirebilirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Yamaha Musicsoft Downloader programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Yamaha Musicsoft Downloader yazilim ureticisi degildir. Yamaha Musicsoft Downloader programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Yamaha Music

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4