tmnt ninja kaplumbagalar

Program indir Yorum ekleyin

tmnt ninja kaplumbagalar tmnt ninja kaplumbagalar sinemalarda gectigimiz hafta gosterime giren ninja kaplumbagalar filmi box officete gercekten cok basarili bir hafta sonu gecirdi. ubisoft firmasi tarafindan filmin oyunu yapildi. 3 boyutlu bu oyunun demo versiyonunu denemenizi tavsiye ediyoruz.

oyunda genc ninja kaplumbagalarin kontrolunu elinize aliyorsunuz. gercekten hem cizgi film zamanlarindaki hemde filmde gorduklerinizi artik sizde uyguluyabiliceksiniz. kahramanlarin en sevdiginiz kombolari ozellikleri hepsini oyunda yapabiliceksiniz. bu yeni tmnt oyunu cgi filmindeki ayni karanlik, tehlikeli cevre ve maceraperest temalari kullaniyor. new york city sokaklarinda suclulara ve yabancilara karisi kaplumbaglar tek baslarina veya ailece deneyim kazanarak gelisicek ve tertemiz bir dunya yaratma amacinda ninja disiplinini ve birligini koruyucak.

raphael, donatello ve michelangelo, leonardonun liderliginde ve sadakatli baba figuru olan splinter ustanin ogretileri dogrultusunta ninja turtles her sokak kosesinde kotuluge karsi savasini vericek.

oyunda gercekten cok akrobatik olan ve cok fazla combo secenegine sahip genc ninja kaplumbagalarla oynarken kamera acisi sizi cok mutlu edicek. guclu dovus sahneleri ve hareketleriyle tatmin olucaginiza inaniyoruz.

demo versiyonunun ozelligi sizlere hem oyun hakkinda bilgi veriyor hemde dovus konusunda nasil seylerle karsilasicaginiza dair ornekler sunuyor. oyunu almadan once mutlaka oynamalisiniz ve ne kadar basarili olucaginiz demo esnasinda bile belli oluyor. new york city sokaklarinda kotulukle olan savasimizda en guzel dovus combolari yapmak artik bizim elimizde.

sistem gereksinimleri:

1.5ghz cpu minumum islemci
512 mb ram
300 mb bos hard disk alani
64mb directx 9-uyumlu ekran karti (pixel shader 1.1 ile birlikte)

Kralprogram.net aciklamasi = tmnt ninja kaplumbagalar programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net tmnt ninja kaplumbagalar yazilim ureticisi degildir. tmnt ninja kaplumbagalar programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – ubisoft entertainment

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4