Deep Freeze 6.2

Program indir Yorum ekleyin

Deep Freeze 6.2 Deep Freeze 6.2 Deep Freeze artirilmis guvenligi, Vista destekli arayuz ve korumasi ile son surumu kullanicilarinin kullanimina sunulmus durumda.

Deep Freeze ile bilgileriniz artik asla bozulamayacak. % 100 korunarak herzamanki gibi kalacak. Nasilmi bu programi bilgisayariniza kurdugunuz halde nasil kurduysaniz ne olursa olsun bilgisayariniz bir dahaki acilista eski haline donuyor. Temiz ve sorunsuz bir sistemi o sekilde dondurup, virus, worm veya yalnislikla silinen bir sistem dosyasi bilgisayarlariniza zarar veremez. Ayrica sizin tek surucunuz varsa ve bazi doc excel dosyalari gibi depolamaniz gereken dosyalar varsa program sanal bir surucu acarak ve o kisma dokunmayarak gerekli donma islemine devam ediyor ve bu buyuk bir kolaylik sagliyor.

Kisacasi Deep Freeze; saldiri ve program bozulmalarina karsi kesin cozum. Deep Freeze bilgisayar configurasyonunu korur ve ilk haline kolaylikla getirir. Kullanici ne tur bir islem yaparsa yapsin, bilgisayar sadece kapatilip acilarak ilk haline alinabilir. Bu sayede bakim maliyetleri cok duser ve hatta kalmaz. Virus ve zararli programlardan bagimsiz bir ortam elde edilmis olur.

Bes milyonun uzerindeki kullanimiyla, Deep Freeze tumlesik windows korumasinda sinirsiz ornekleri ile kayitlara gecmistir. Deep Freeze, ag yoneticilerine desktop islemlerinde kolay ve yuzde yuz basari saglar ve yazilim teknik destegini en aza indirir. Deep Freeze, saldiriya karsi tamamen savunmasiz bilgisayari aninda korur ve baslangic konfigurasyon ayarlarini muhafaza eder. Kullanici bilgisayarda ne degisiklik yaparsa yapsin, tum degisiklikleri yok etmek ve bilgisayari eski durumuna almak icin tekrar baslatmak yeterlidir. Bilgisayar ortami artik yonetim ve bakimda daha kolaylasir, ve pahali bilgisayar bilesenleri yuzde yuz kapasitede calisabilir. Sonuc, tamamen korunmus ve paralel ag; viruslerden ve istenmeyen programlardan butunuyle uzak bir ortam.
Deep Freeze ‘ in bu ustun ozellikli versiyonu artik Vista destekli…

Programi kaldirmak icin once deep freeze’i deaktivite etmeniz sonra kurulum dosyasini tekrar calitirip uninstall secenegini isaretlemelisiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = Deep Freeze 6.2 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Deep Freeze 6.2 yazilim ureticisi degildir. Deep Freeze 6.2 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – Faronics

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4