windows vista boot logo generator

Program indir Yorum ekleyin

windows vista boot logo generator windows vista boot logo generator windows vista
in acilista gosterdigi boot logosunu begenmediyseniz buradan indirebileceginiz programla kendinize ozel vista acilis logolari yaratabilirsiniz. resim calismalarinizin 24-bit bmp olarak saklanmis olmasi gerekiyor ve iki tane boyutta yaratmalisiniz bu logoyu: 800×600 ve 1024×768. eger ekran kartiniz cok iyi degilse loguyu 800×600 kullanmaniz oneriliyor. resmi sectikten sonra dosya menusune tiklayip ” save boot screen file as…” buttonuna tikliyoruz ve logo dosyasi program tarafindan olusturuluyor. logonuzun baslangic sirasinda goruntulenmesini istiyorsaniz yarattiginiz bu dosyayi asagidaki klasore kopyalamaniz gerekmektedir.

windirsystem32en-us

ayni zamanda /noguiboot ozelliginin acik durumda oldugundan emin olun, yoksa sadece eski 16 renkli boot ekraniyla karsi karisiya kalirsiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = windows vista boot logo generator programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net windows vista boot logo generator yazilim ureticisi degildir. windows vista boot logo generator programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – – Programi indirmek icin [url=http://www.btinternet.com/%7Edanieldsmith/VistaBootLogoGeneratorSetup.exe]buraya tiklayiniz

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4