dc 0.699

Program indir Yorum ekleyin

dc 0.699 dc 0.699 dc++ 0.699 dc++ sizlere paylasmanin ozgurlugunu sunuyor! dc++ windows icin yazilmis bir acik kodlu direkt baglanti agi yazilimi. bu client ile internet uzerinden baglandiginiz ag ile milyonlaca dosyanin paylasildigi bir ag icerisinde yer alicaksiniz. hicbir limit bulunmuyan bu ucsuz bucaksiz platform uzerinde istediginiz dokuman, muzik, video ve diger media dosyalarini, resimlerinizi kisacasi her turlu dosyayi paylasabiliceksiniz. hicbir reklam icermeyen bu programin basit arayuzu ve kullanabilirligi gercekten kullanicilari tatmin eder seviyede. firewall ve router destegi entegre edilmis, multi-hub baglantilari gibi fonksiyonel ozelliklere sahip bu program ile otomatik baglantilar yapabilicek ve downloadlariniza herzaman devam edebiliceksiniz.

bir cok aga baglanabilicek, arama secenekleri ile istediginiz isimde ve nitelikteki dosyalari bu direkt baglanti aglari uzerinden yapabiliceksiniz. son versiyonu ile stlport ozellikleri de gelistirilmis olan programin dosya payalasim konusunda yeni bir cigir actigi apacik ortadadir. artik dosya ararken, yuklerken veya paylasirken sinir tanimiyicaksiniz.

Kralprogram.net aciklamasi = dc 0.699 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net dc 0.699 yazilim ureticisi degildir. dc 0.699 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – dc++ group

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4