WordFusion 1.45 Beta

Program indir Yorum ekleyin

WordFusion 1.45 Beta WordFusion 1.45 Beta WordFusion form ve belge otomasyon cozumudur. Depolama, duzenleme ve yeniden kullanmaniz icin form tasarlamanizi saglar. Ek olarak yuksek kaliteli belge otomasyon yapisi ile birikmis bilgilerden karmasik formlari WordFusion ile hazirlayabilirsiniz.

WordFusion herhangi bir amac icin hazirlanan formlari kullanici dostu hale getirmenizi ve yuksek derecede form ozellestirmeleri icin kaliteli bir tasarlayiciya sahiptir.

WordFusion ayrica Microsoft Access, Excel, SQL Server ve diger bircok veritabaninin icindeki verileri alabilir.

Diger Ozellikler

Kutuphaneler
WordFusion kutuphaneleri, WordFusion dosyalarini, belge temalarini, dahili formlari onizleyebileceginiz ve duzenleyebileceginiz alan saglar.

Guclu Islevsellik
WordFusion, script (betik) editoru icerir. Nesne modelleme, denetim duzenleme, cesitli ugun formlardan XML ciktisi alabilme yetenegine sahiptir.

Ornek Formlar
WordFusion, daha kolay form duzenlemeniz icin hazir formlar icerir ve bunlari ihtiyacina uygun olarak degistirme imkâni sunar.

Tasarim Studyosu
Formlari duzenlemenizi ve yeni formlar insa etmenizi saglar. Ayrica surukle-birak ozelligi, veri onaylama, form onizleme ve etkilesimli script (betik) duzenleyicisi de icerir.

Kralprogram.net aciklamasi = WordFusion 1.45 Beta programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net WordFusion 1.45 Beta yazilim ureticisi degildir. WordFusion 1.45 Beta programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.zumesoft.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4