Family Tree Pilot 1.03

Program indir Yorum ekleyin

Family Tree Pilot 1.03 Family Tree Pilot 1.03 Family Tree Pilot, kisisel fotograflarinizi da icerecek sekilde soy agaci olusturma programidir. Bu sayede girmis oldugunuz bilgiler dogrultusunda bir aile soy agaci olusturabilirsiniz. Her kisi hakkinda girilecek bilgi dogrultusunda bir veritabani olusur. Cocuklar, anne, baba ve buyukanne/baba olacak sekilde bir yapi olusturabilirsiniz.

Program icine girmis oldugunuz bilgileri duzenleyebilir; bu sayede hatali giris ve yanlisliklari degistirebilirsiniz. Olusturdugunuz veritabanini yazdirarak elinizde basili bir belge olmasini saglayabilirsiniz.

Programi actiginizda ana ekanda bulunan ‘Actions’ ‘Person’ kismindan ‘New person’u secerek kisinin adi/orta adi/soyadi, dogum tarihi ve resmini ekleyebilir ve yine ayni yerde bulunan ‘Edit person’dan duzenleme yapabilirsiniz.

‘Family’ kisminda bulunan ‘New family’den ‘Es’ durumunu secip, ayni bolumde bulunan duzenleme ve kaldirma secenekleriyle degisilikler yapabilirsiniz.
‘Children’ kismindan cocuk ve aile eslemesi yapilabilir.
‘Family Tree’ kisminda; tasma, yeniden boyutlama, yazdirma ve resmi farkli kaydetme (JPG, GIF, BMP) secenekleri de mevcuttur.

Kisitlama
Programin bu deneme surumunde olusan agac yapi resmine filigran eklenir.

Programin lisansli fiyati 19.95$’dir.

Kralprogram.net aciklamasi = Family Tree Pilot 1.03 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Family Tree Pilot 1.03 yazilim ureticisi degildir. Family Tree Pilot 1.03 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.colorpilot.com/index.html

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4