Spyware Doctor 5.0.0.182

Program indir Yorum ekleyin

Spyware Doctor 5.0.0.182 Spyware Doctor 5.0.0.182 Spyware Doctor, dunyanin en populer casus yazilim temizleyicisi ve gercek zamanli koruma aracidir.

Spyware Doctor; bilgisayarinizi gercek zamanli olarak tehditlerden engellemek, gelismis sistem taramasi ve bilinen tarayici enfeksiyonlarina karsi bagisiklik kazandirmak icin uc adet casus yazilim koruma yolu saglar. Bircok odul kazanmis olan Spyware Doctor, bilgisayarinizi casus yazilim, reklam iceren yazilim, truva ati (trojan), keylogger (klavye gunlukcusu), cerez (cookie), tarayici hijacker ve diger tehditlere karsi korur.

Ek olarak, web tarayicisi olan Internet Explorer’i dahili acilir pencere (pop-up) engelleyicisi ve kotu niyetli site korumasiyla aktif olarak korur. Spyware Doctor, kolay kullanimlidir ve sistem kaynagini az kullanarak bilgisayarinizi yormaz. Bunun yani sira super hizli tarama yapar. Program tarafindan, daha fazla etkin algilama ve kaldirma icin enfeksiyonlarin belirli ozelliklerinin tanimlanmasi yapilir. Hemen hemen Spyware Doctor’un tum fonksiyonlari Live Update isleminden guncellenebilir, surekli gelistirilebilir ve casus yazilim tehditlerinin ciddi tehlikeli karsi koymalarina karsi her zaman genisletilebilir.

OnGuard ozelligi, gercek zamanli korumayi saglamak icin tasarlanmistir ve bu ozellik sayesinde bilgisayariniz casus yazilim ataklarindan korunur. Ayrica bagisiklik, site korumasi, acilir pencere engelleme ve tarayici ekranini kapsar.

Yazilimin Genel Ozellikleri

Spyware, adware, malware, trojan, keylogger, spybot, adbot ve trackware gibi zararli yazilimlari algilar ve kaldirir.

OnGuard, arkaplanda calisarak tarayici enfeksiyonlarindan bilgisayarinizi korur ve cerezleri izlemenize olanak saglar.

Bilinen binlerce web tarayici hijackerlarina (BHO) ve ActiveX tehditlerine karsi sisteminize bagisiklik kazandirir.

Gercek zamanli koruma, bilinen phishing ataklarina karsi defansi, pop-up engellemeyi ve kotu niyetli site korumasini kapsar.

Akilli ve derin tarama secenekleri malware enfeksiyonlari icin bilgisayarinizi denetlemenize izin verir.

Yeni tehditlere karsi koruma ve algilama icin sik sik Smart Update aracini kullanabilirsiniz.

Yazilimin Bu Surumundeki Degisiklikler

Uygulama performansi optimize edildi.

Birimsel dizayn yeniden tasarlandi, arayuz gelistirildi.

Rootkit algilamasi yenilendi.

PC Tools AntiVirus’un barindirdigi antivirus fonksiyonlari Spyware Doctor’a eklenerek, yazilimin antivirus korumasi da yapabilmesi saglandi.

InnDirilen, kaydedilen ya da kopyalanan dosyalari denetlemek ve virus algilanmasi durumunda engellemek icin yeni OnGuard araci eklendi.

Windows Vista destegi eklendi.

Taramayi duraklatma ve devam ettirme secenegi eklendi.

Harici surucu taramasi eklendi. (USB vb.)

Evrensel kod destegi eklendi.

Internet Explorer ve Firefox icin tarayici korumasi gelistirildi.

Evrensel hareket listesi (algilanan ogelere gore beyazliste veya kara liste) eklendi.

Karantina ve onarma alani gelistirildi.

Cerez engelleme gelistirildi.

Cok kullanici destegi eklendi.

13 dil icin destek eklendi.

Bu deneme surumu, musteriye gercek zamanli casus yazilim engellemesine, taramalar gerceklestirmesine ve Live Update yapabilmesine imkan verir. Programi tum ozellikleriyle kullanabilmek icin, lisansli surumunu 29.95$ odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Spyware Doctor 5.0.0.182 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Spyware Doctor 5.0.0.182 yazilim ureticisi degildir. Spyware Doctor 5.0.0.182 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.pctools.com/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4