SPYWAREfighter 1.8.4

Program indir Yorum ekleyin

 

SPYWAREfighter 1.8.4 , SPYWAREfighter ile bilgisayarinizi spyware, malware ve diger istenmeyen kotu niyetli yazilimlara karsi koruyun. Kullanimi kolay arayuzu ve basit kurulumu ile bu anti spyware programi bilgisayarinizda guvenligi tam olarak saglamaniz acisindan size yardimci anti virus yaziliminizin yaninda gerekli bir arac. SPYWAREfighter kullandigi teknoloji ile Windows kullanicilarini casus yazilimlari, istenmeyen reklam yazilimlari gibi programlari bilgisayarinizdan uzak tutuyor.

 
Spyware, adware, malware gibi programlardan bilgisayarinizi koruyarak bilgisayarinizin performansinin dusmesini engellerken ayni zamanda, size zaman kaybettiren ve isteminiz disinda acilan pop-up’lari engelleyebilirsiniz. Ozel bilgilerinizinde baska kisilerin ellerine gecmesini onlemek icin bir tane anti-spyware programina ihtiyaciniz var.
Devamli korumasiyla SPYWAREfighter internet gezintilerinizi guvenli bir hale getiriyor. 220,000’i askin bilinen tehdite karsi korunurken yeni cikan kotu niyetli yazilimlardan korunmanizda mumkun.
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4