MECA Messenger v5.3.1.17

Program indir Yorum ekleyin

MECA Messenger ile AIM,Yahoo,MSN ve ICQ daki arkadas listelerine kolayca baglanabilirsiniz.Yazilimi kurduktan sonra gerekli olan kayit bilgilerini girmeniz gerekiyor.Aksi taktirde yazilimin mesajlasma alanindaki ozelliklerinden faydalanamiyorsunuz.Yazilim bunun icindir ki ayni zamanda site uzerinden de arama yapiyor ve kayitli arkadaslarinizi gormenize izin veriyor,ayrica yeni arkadasliklarda kurabiliyorsunuz.

 
Yazilimin ozellikleri bununla sinirli kalmiyor.Programin acik oldugu anlarda size gelen mailleride takip edebiliyorsunuz.Takip ettiginiz maillere ek olarakta diger mail hesaplarinizi programa girerek takip etmekte mumkun.Hotmail,yahoo uzantili e-postalarda bu ozelligi rahatlikla kullanabilirsiniz.Onemli olan hesaplarinizi yazilima dogru tanitabilmek.

Dosya transferide yazilimda unutulmamis.Nasil Msn uzerinden dosya paylasabiliyorsak Meca uzerinden de bunlari yapabiliyoruz. Yazilimin dikkati ceken bir tarafida kullandiginiz tus kombinasyonuyla aninda gizli konuma alabilmeniz.Bu gizliligide CTRL+H tuslariyla yapabiliyoruz.Tuslara bastiktan sonra program gizleniyor ve kendini gostermiyor.Masaustunden ve monitorun sag alt tarafindan da kayboluyor.Tekrardan aktif etmek icinde ayni islemi yapmak yeterli oluyor.

Yazilimin tek olumsuz tarafi olarakta reklam icermesi gosterilebilir.Oncelikle bunun bir virus olmadigini ve rahatlikla kullanabileceginizi belirtmeliyim.Cunku bu dikkati cekiyor ve anti-virus programlari tarafindan uyariliyorsunuz.

 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4