Xfire v1.83

Oyun indir Yorum ekleyin

Xfire v1.83
Xfire online oyun oynama programidir.

Ozellikler:

* Xfire programi kullanan diger arkadaslariniz cevrimiciyken gorebilir, hangi serverda olduklarini gorebilir ve onlarin bulunduklari server ve oyuna girebilirsiniz.
* Arkadasinizin bulundugu servera ve oyuna girmek icin yapmaniz gereken tek sey arkadasinizin oyunda oldugu server in IP numarasini kopyalayip yapistirip join (katil) butonuna tiklamak.
* Istediginiz arkadaslarinizi, oyunlarinizi, katildiginiz serverlari secebilir ve onlari on planda tutabilirsiniz.
* Oyundaki arkadaslarinizla konusmak icin Instant Message(hizli mesaj) sistemi de mevcuttur.Bu sayede oyunun arkasina gecmek(alt+tab) yapmaniza gerek kalmaz.
* Xfire da sesli konusma ozelligi ile arkadaslarinizla daha da guzel koordinasyon kurabilir.Dusmanlariniza daha hizli saldirabilir ve daha rahat organize olabilirsiniz.
* 800’in ustunde oyun mevcuttur.Bu sayi gittikce de artmaktadir.
* Oynamak istediginiz oyunlarin Xfire de mevcut olup olmadigina bakmak icin bakiniz.
* Ayrica oyunlar icin cikan son yamalarada ulasabilirsiniz.

Xfire v1.83

Yeni surumle (1.82 – 1.83 ) gelen ozellikler:

* Yeni oyunlar eklendi
* Oyuna girdiginizde durumunuzu gosteren tablo degistirildi
* Actiginiz chat panelinin gorunumu degistirildi ve arkadaslariniza ulasmada kolaylik,tek hamlede durum gostergesi saglandi
* Bazi hatalar duzeltildi
* Cesitli skinler eklendi

1.78 surumle gelen ozellikler :

* c : programdata / xfire bolumundeki dosyalar guncellestirildi
* Birden fazla pencerede islem yapma ozelligi eklendi
* Bircok guncel oyun eklendi ( Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Harry Potter – Quidditch World Cup ( I can’t wait for book 7! ), Sword of the Stars – Born of Blood, Audition, DiRT, Tremulous, Enemy Territory – QUAKE Wars Beta, The Sims 2 H&M Fashion Stuff, The Sims Pet Stories, Overlord, Monster Madness – Battle for Suburbia, Lost Planet Extreme Condition )

1.77 surumle gelen ozellikler:

* Bircok guncel oyun eklendi( desteklenen oyun sayisi 800’e cikarildi-Crazy Taxi, Last Chaos USA, The Sims 2 Deluxe, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Broken Sword – The Sleeping Dragon, Syberia, Syberia2, Voyage Century Online, Sauerbraten, Dogz 4, Freeciv – beta, Tibia, UFO – Extraterrestrial, Pirates of the Carribean: At World’s End, Halo 2, Attack on Pearl Harbor, Red Alert – A Path Beyond, Entropia Universe, World of Padman, Populous – The Beginning, Populous – The Beginning – Undiscovered Worlds, Tomb Raider – Anniversary, Baldur’s Gate II, Birth of America,Neverwinter Nights 2 )
* Clan’lara bagli ozel gruplar olusturma imkani saglandi
* Xfire’nin girisindeki Login degistirildi(giris hizi arttirildi)
* Profil sayfasina(kullanicinin) yeni ozellikler eklendi
Xfire programini kullanmak icin yapmaniz gereken programi indirip kurduktan sonra Bu adresehttp://www.xfire.com/register/ adresine girip uye olmaktir…Iyi ve eglenceli oyunlar.

DownloadDownload

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4