Anti Trojan Elite v3.8.5

Program indir Yorum ekleyin

Anti Trojan Elite v3.8.5
Anti Trojan Elite v3.8.5 Ozellikle internetten bilgisayariniza sizan ve kisisel gizliliginizi tehdit eden trojan yani Turkce anlamiyla Truva Atlar’i ile bu yazilim sayesinde basa cikabilir onlarin sisteminize sizmasini ve sisteminizden silinmesini saglayabilirsiniz. Su an 35000’in uzerinde truva ati, solucan ve keylogger internette dolasmakta ve sistemlere ciddi boyutta bile zarar verebilmektedir. Bu yazilimla bu 35.000 trojene, solucana, keyloggera karsi gercek zamanli koruma saglamaniz mumkun. Ayrica yazilim kendini guncelleyerek her gecen gun tanidigi zararli yazilim sayisini arttirmakta.Anti Trojan Elite v3.8.5
Anti Trojan Elite v3.8.5 Ozellikle internetten bilgisayariniza sizan ve kisisel gizliliginizi tehdit eden trojan yani Turkce anlamiyla Truva Atlar’i ile bu yazilim sayesinde basa cikabilir onlarin sisteminize sizmasini ve sisteminizden silinmesini saglayabilirsiniz.

Su an 35000’in uzerinde truva ati, solucan ve keylogger internette dolasmakta ve sistemlere ciddi boyutta bile zarar verebilmektedir. Bu yazilimla bu 35.000 trojene, solucana, keyloggera karsi gercek zamanli koruma saglamaniz mumkun. Ayrica yazilim kendini guncelleyerek her gecen gun tanidigi zararli yazilim sayisini arttirmakta.

Ayni zamanda ag baglantilarini denetleyerek zarar verebilecek baglantiyi keser, calismakta olan herhangi bir programda bir tehlike sezerse o programi kapatir. Sizin belirlediginiz bir surucuyu, ayni sekilde belirlediginiz dosya ve klasorleri, sabit diskinizin tamamini ve kayit defterini tarama secenegi mevcut.

Yani sisteminizin guvenligi ve gizliligi Anti Trojen Elite ile gecilmez, zarar verilemez bir hâl alacak

Download

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4