Google Earth 4.2

Program indir Yorum ekleyin

Google Earth 4.2
Google Earth masaustunuze dunyayi ve diger herhangi bir gezegeni resim olarak getirmekten ote cografi bilgilerinide size detayli bir sekilde sunuyor. Maui ve Paris gibi egzotik yerleri bilgisayarinizdan gezebilirken belirttiginiz ilgli alanlarina gore sizlere restoranlari, hastaneleri ve okullari daha belirgin bir halde 3 boyutlu olarak sunabiliyor.

Google Earth 4.2

Google Earth uydu resimlerini, haritalari ve Google Search gucunu kombine ederek dunyanin cografyasini bilgileriyle birlikte masaustunuze tasirken dunyanin herhangi bir kosesini parmaklarinizin ucuna getiriyor. Google Earth ile uzaydan kendi mahallenize bir ucus gerceklestirebilirsiniz. Sadece adres belirterek Google Earth’un size belirttiginiz adresi gostermesini saglayabilir zoom in ozelligi ile sokaklardaki arabalara cop kutularina kadar detayli bir sekilde kus bakisi olarak bakabilirsiniz.

Okullari, parklari, restoranlari, otelleri arayabildiginiz Google Earth. Surekli kendini gelistiren yapisi ile her gecen gun kullanicilarina yeni hizmetler sunuyor. Bir yerden bir yere giderken hangi yolu tercih etmeniz gerektigini hangi yolun daha uygun oldugunu bile belirtebilen bu yazilim 3 boyutlu yuzey ve binalar ile her acidan bakis yapabilmenize olanak sagliyor.

Google Earth 4.2

Yaptiginiz aramalari saklayabildiginiz, favorileriniz olarak belirleyebildiginiz hatta arkadaslariniz ve aileniz ile paylasabildiginiz Google Earth ulkemizde bazi destekleri simdilik bulundurmasada Turkiye uzerindeki taramalarinida ozellikle Istanbul, Ankara ve Izmir gibi buyuk sehirlerde net olarak kullaniclilara sunuyor.

Google Earth Yenilikleri:

* 3 boyutlu icerikle inceleme yapabilme
* Cografi bilgileri olusturma ve inceleme
* Kolaylik saglayan bordur (Yonleri gosterme vb. cesitli araclar)
* Duzenlemeler yapma, ekleme ve cikartmalar yapabilme

Not: Binalari ucboyutlu olarak Google Earth uzerinde yapilandirmak istediginizde http://earth.google.com/3d.html adresinden binanin .kmz uzantili dosyasini indirip programiniza eklemeniz gerekmektedir.

Surekli olarak dahada detaylandirilmaya ve yeni ozellikler eklenmeye devam edilen bu hizli ve kolay kullanimli yazilima versiyon 4.2 ile birlikte Sky (Gokyuzu) ozelligi eklenmis bulunuyor. Bu ozellik ile sadece dunyayi gezmeyi istemeyen uzay meraklilarina milyonlarca yildizi ve galaksiyi izleyebiliyorsunuz.

Tanitim videosu

Google Earth 4.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4