Birebir Etud Programi

Program indir Yorum ekleyin

Birebir Etud Programi
Birebir Etud Programi Okul veya dershanenizdeki ogretmen ve ogrencilere birebir atamalarini yapabilirsiniz. Yapilan birebir atamalarinin ardindan, ogretmen ve ogrenciler icin otomatik olarak olusturulan birebir tablolari oldukca kullanislidir. Yillardir hicbir hata vermeden kullanimda olan bu programi, birebir egitim veren tum okul ve dershaneler icin tavsiye ediyoruz.

Hangi ogretmen, hangi ogrencilerle, hangi saatte, hangi sinifta, hangi konulari calisacaklar ?

En etkin ogrenme yonteminin bireysel egitim olarak kabul edildigi gunumuzde, ogrenci ve ogretmenlerin en uygun saat ve yerde ders calismalarina olanak saglamakta. Sadelik, kullanim kolayligi, pratiklik ve hiz konusunda, kullandikca hissedeceginiz ustunluklere sahip olan bu programla, en az menu ile, birebir atama konusundaki tum ihtiyaclarinizi en fazla sekilde karsilayabilirsiniz.

Programi calistirdiginizda ayni ekran uzerinden asagidaki islemleri yapabilirsiniz

Onceki hafta” , “Sonraki hafta” ,” Bu hafta” butonlarini kullanarak istenilen herhangi bir haftaya gecis yapabilirsiniz. Secmis oldugunuz Ogrenci ve ogretmenin haftalik programini ayni anda ekranda gorebilir ve paralel hareket eden kutucukla en musait olan saatin secimini yapabilirsiniz. Ogretmen veya ogrencinin musait olmadigi saatlerde program kayit yapilmasina izin vermeyecektir. Bir ogretmenin herhangi bir saatine istediginiz kadar ogrenci kaydi yapilabilmekte.
Ayrica ;

Ogretmenleri fotograflariyla kayit edebilir, Birebir icin musait saatlerinin yani sira adres, telefon, kimlik bilgileri vs. takibini de yapabilirsiniz.

Ogrenci tanim sayfasinda, ogrenciyle ilgili bircok bilgiyi tutabilirsiniz.

Genel Raporlar bolumunden iki tarih arasi istediginiz her turlu listeyi alabilirsiniz. Ornegin sezon sonunda herhangi bir ogrenci veya ogretmenin o gune kadarki tum birebirlerinin listesini alabilir, ders yapilip yapilmadigini da takip edebilirsiniz.

Birebir Etud Programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4