Stok programı StokPro 0.1

Program indir Yorum ekleyin

Stok programi StokPro 0.1 Stok programi StokPro 0.1 kucuk ve orta olcekli isletmelerin kullanabilecekleri bir stok programidir. Basit ve anlasilir bir yapisi vardir. Fatura kesme islemi su an mevcut degildir. Programda YTL, euro , dolar gibi farkli para birimlerini kullanma imkaniniz vardir.
Stok karti bolumunde stok icin resim ekleyebilirsiniz. Stok giris ve ya cikisi yaparken alinan veya odenen parayi da girerek firmanin ne kadar alacakli veya borclu oldugunu gorebilirsiniz.Stok programı StokPro 0.1 Stok programi StokPro 0.1 kucuk ve orta olcekli isletmelerin kullanabilecekleri bir stok programidir. Basit ve anlasilir bir yapisi vardir. Fatura kesme islemi su an mevcut degildir. Programda YTL, euro , dolar gibi farkli para birimlerini kullanma imkaniniz vardir.
Stok karti bolumunde stok icin resim ekleyebilirsiniz. Stok giris ve ya cikisi yaparken alinan veya odenen parayi da girerek firmanin ne kadar alacakli veya borclu oldugunu gorebilirsiniz.

Baslica Ozellikleri :

* Uzaktan erisim icin ayarlanmis mysql server calistiran bilgisayarlara baglanabilirlisiniz, ornegin web serverlar.
* Sqlite kullanarak sadece kendi bilgisayarinizda kullanabilirsiniz.
* Yedekleme ve geri yukleme mevcuttur.
* Kullanici ve admin erisimi vardir. Kullanicinin haklarini kisitlayabilirsiniz.
* Istediginiz sayfalari yazdirabilirsiniz.

Programi kullanabilmek icin programi calistirdiginizda karsiniza cikan abone numarasini kayit ederek mailinize gelecek olan sifre ile programi calistirabilirsiniz.

Stok programı StokPro 0.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4