Crysis Oyunu Demo

Oyun indir Yorum ekleyin

Crysis Oyunu Demo

Crysis oyunu Demo 18 aylik bir beklemeden sonra Crysis artik bizimle. 27 Ekim’de demo versiyonu oyunseverlere sunulan oyunun tam surumunu satin almak icin biraz daha beklemek zorundayiz. Crytek isimli Turk ureticinin grafik motoruna sahip olan bu oyuna FPS sinifinin en iyileri arasina kesin girecek gozu ile bakiliyor ki bu firmanin daha once de FarCry isimli oyunu yarattigi ve satis rekorlarina imza attigini biliyoruz. Bu yuzden oyuna guvenimiz daha da artiyor.

Demo ile ilgili ilk gorus:

Crysis Oyunu Demo

Single Player(Tek kisilik) olan bu demo versiyon da 3 adet bolum sunulmus sadece.

Oyun bir radyo telsizinden gelen yardim cagrilari ile basliyor. Bir kadin sesi Kuzey Kore’nin elinde bulundurdugu bir adada kayaliklarin altinda bir seyler bulduk diyor. Tarih ise 7 Agustos 2020’yi gostermektedir. Radyo konusmalari devam ederken ekranda belirli belirsiz canlilar gozukmektedir. Ki bu canlilar bir cesit uzayli yaratiga cok benzemektedir. Bu konusmanin sonrasinda ekran kararir ve “7 gun sonra” ibaresi belirir… C-17 nakliye ucagi kayalikli bir adanin ustunde ilerlemektedir. Elit bir birlik olan Raptor takimi giydikleri nano-teknolojik giysileri ile goreve hazir durumdadir. Takim ise lider Prophet, Avustralyali Psycho, Jester ve Aztec’ten olusuyor. Ve son olarak yonettigimiz karakter Nomad var. Oyun takimin C-17 nakliye ucagindan 30.000 feet yukseklikten atlamasi ile basliyor. Gorev ise: Parasut ile adaya inmek ve adada mahsur kalan bilim takimini kurtarmak.

Serbest dusus oldukca iyi bir deneyim. Kendinizi gercekten 30.000 feet yuksektlikten dusuyor gibi hissediyorsunuz. Parasutler tam acilirken nedense bir sorun ile karsilasiyorsunuz ve parasutunuz tam acilmiyor. Ve takimdan ayri olarak sahile yakin bir yerde suya dusuyorsunuz. Neyse ki giymis oldugunuz kiyafet size fazla zarar gelmesini engelliyor. Sahile kadar yuzdukten sonra Jester ile baglanti kuruyor ve yerlerinizi bildiriyorsunuz. Bu bolum bir ogrenim bolumu olarak da gorulebilir. Temel hareketleri ve oyunun incelikleriniz ogrenerek antreman yapmaniza imkan taniniyor. Atlama, ziplama, surunme gibi ozelliklerin yaninda gece gorus ozelligini de ogreniyorsunuz. Susturuculu silahlari kullanarak kayaligin ustunde nobet tutan Kuzey Kore’li askeri etkisiz hale getiriyorsunuz. Ve durbunu kullanarak askerlerin devriyesini izliyorsunuz. Isterseniz bu askerleri de etkisiz hale getirebilirsiniz veya bu devriyeyi es gecebilirsiniz. Kiyafetinizin size sagladigi avantajlardan birisi de kusursuz bir kamuflaj. Bu sayede dusmanin dibine kadar yaklasip otomatik silah ile islerini bir kac saniye icerisinde bitirebilirsiniz.

Jester ile baglanti kurulduktan sonra diger hedef Aztec’e yardim etmek. Parasutu bir agaca takili durumda ve askeri devriyenin cok yakininda bir yerde kurtarilmayi bekliyor. Ve ayrica o bolgede baska bir sey daha var. Aztec’e ulasmaya calisirken onun cigliklarini duyarak olay yerine yetismeye calisiyorsunuz. Ancak cok gectir. Aztec olmustur. Ayrica Kuzey Koreli askerler de olmustur. Orada oyalanmak icin zaman yoktur cunku Prophet Aztec’in nano elbisesindeki otomatik imha modunu acmistir. Siz ise yolunuza devam etmeli ve diger bulusma noktasina dogru hizla hareket etmek durumundasinizdir.

Gece yapmis oldugunuz parasutle atlama gorevinden sonra artik yeni bir gun yavas yavas dogmaktadir. Karisik dusunceler icerisinde GPS’in size gosterdigi yeni bulusma noktasina dogru ilerlemektesinizdir. Bu noktaya ulasmak icin 2 seceneginiz vardir. Isterseniz Kuzey Koreli askerlerin arkasindan yolu uzatarak dolasmak isterseniz de heyecanli savas alaninin ortasindan gecmek. Crysis’in en guzel ozelliklerinden birisi de bu. Bir noktaya ulasabilmek icin birden fazla secenegi size sunuyor. Birden fazla yol ile daha fazla heyecan yasayabiliyorsunuz. Ornegin bir koye gidip bir pickup araba alip hizla noktaya ulasmaya calisabilirsiniz. Ancak yol askerler tarafindan kesilmistir ve siz pickup’tan disari atlayip askerlerin uzerine dogru gitmekte olan aracinizin benzin tankina ates ederek onu barikatin tam onunde patlatabilirsiniz. Bu sayede yolunuz acilmis olur.

Bir cok askeri koruma noktasindan basari ile gectikten sonra ikincil goreviniz olan dusman yonetim merkezine ulasiyorsunuz. Isterseniz hizli bir sekilde bulusma noktasina ilerleyebilirsiniz. Ve takiminizin kesfettigi ve kurtarmak icin gonderildiginiz bilim takimi tarafindan verilen isarete ilerleyebilirsiniz. Bu isaret ormanin icerisinde basibos bir sekilde duran bir teknenin icerisinden gelmektedir. Takim arkadaslariniz teker teker cildirmaya baslamistir. Ve hemen ardindan dunyadan olmadigini belli eden bir ciglik ortaliga yayilir yer sarsilmaya baslar. Ve buyuk mekanik bir sey agaclarin arasindan cikar. Jester’i alir ve firlatir. Siz de hemen arkasindan kosarsiniz ancak cok gectir. Jester’in olu bedeni belirlenmistir. Ve Prophet otomatik imha modunu devreye sokar…

Demo bu sekilde sona eriyor. Ancak oyunu oynamak oldukca eglenceli.

Onemli! Oyunun tam olarak cikacagi tarih ise 15 Kasim 2007’dir.

Oyundan bir video

Sistem gereksinimleri:

* Windows XP veya Windows Vista,
* 2.8 GHz veya daha hizli (XP) veya 3.2 GHz veya daha hizli (Vista) islemci,
* 1.0 GB RAM (XP) veya 1.5 GB RAM (Vista),
* 256MB ekran karti,
* 12GB sabit disk bos alani,
* DirectX 9.0c uyumlu ses karti
* Ayrica DirectX 10.0 destegi ile cok daha iyi bir goruntu elde edebilirsiniz.

Crysis Oyunu Demo

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4