Corel DVD Copy 6 Plus

Program indir Yorum ekleyin

Corel DVD Copy 6 Plus
Corel DVD Copy 6 Plus programi ile mukemmel kalitede video kopyalari yapabilir ve bunlari cok kisa bir surede istediginiz yere tasiyabilirsiniz. Internet, email, tasinabilir medya oynaticilari dahil bir cok yere mukemmel DVD kalitesinde kopyalar koyabilirsiniz...

Corel® DVD Copy 6 Plus DVD videolarini cevirmek icin en ideal cozum. 3 adimda kolayca DVD’lerinizi cevirin ve ardindan hemen Web, iPod®, iPhone™, PSP®, Zune™, mobil telefonlara veya tasinabilir medya oynaticilara yukleyin. Bu program sayesinde videolarinizi nereye isterseniz oraya tasiyabilirsiniz.

Ihtiyaciniz olan hersey 3 adimda elinizde
DVD Copy ile kaynagi secin, hedef surucuyu belirleyin ve Start tusuna basin. Mukemmel kopyalar yolda. Internetten mukemmel kopyalar edinmek, birebir DVD kalitesinde kopyalar elde etmek bu program ile cok kolay.

Corel DVD Copy 6 Plus

Daha fazla format destekli
H.264, AVCHD ve DivX® video, HD formatinda cevirin. DVD’leri veya DivX disklerini PDA, cep telefonu, Zune™, iPod® ve PSP® formatlarina donusturun.

Corel DVD Copy 6 Plus

Hizli performans
Hizli bir sekilde acin ve hizli bir sekilde kopyalayin. Intel® Core™2 Duo ile cok daha iyi performans saglama ozelligi..

Corel DVD Copy 6 Plus

Corel DVD Copy 6 Plus

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4