Easy CD DA Extractor 11

Program indir Yorum ekleyin

Easy CD DA Extractor 11
Easy CD-DA Extractor 11 muzik CDlerinizi kopyalayabileceginiz, muzik dosyalarinizi bir formattan baska bir formata donusturebileceginiz, muzik CDleri yazabileceginiz veya veri diskleri olusturabileceginiz bir muzik donusturucu.
Tum populer audio(ses) dosya formatlarini destekleyen programin destekledigi formatlar arasinda 3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio(WMA), Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus (HE-AAC, AAC+, HE-AAC+PS, eAAC+), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey’s Audio, CUE ve M3U bulunuyor.

Easy CD-DA Extractor 4 tane modul icermekte iste bunlar:

Easy CD DA Extractor 11

1) Audio CD Ripper Yuksek performansli CD ripping motoru ile muzik CD’lerinizin kopyalarini alabileceginiz bu program “kopyalama-korumali” CD’leri bypass ediyor. Kotu durumdaki disklerde ise onlari okuyup sizlere karsilasabileceginiz mumkun hatalari gosteriyor.
Sanatci, Sarki Adi, vb. bilgileri internetten otomatik olarak alarak disk bilgisini size sunan yazilim Album Kapak Resminide internet uzerinden sizlere bulabiliyor. ID3/metadata duzenlemenize olanak taniyan yazilim ayni zamanda gelismis metaadata bilgilerinide(album kapagi vs.) dosyalarin icine gomebiliyor. Icerdigi gelismis ses isleme ozellikleri ile Peak Level Normalization, RMS Normalization, ve Fade In/Out gibi ozelliklere sahip yazilim gercekten cok kullanisli.

2) Audio File Format Converter Muzik Donusturucusu bu program ile ses dosyalarinizi istediginiz formatlara donusturebileceksiniz. ID3/metadata duzenlemesi ve gelismis metadata bilgilerini gomerek internet uzerinden edindiginiz bilgilerle dosyalarinizi hangi formatta olursa olsun bilgilerini saklayarak cevirebileceksiniz.

3) Audio CD Creator
Tum ev/araba CD-oynaticilari ile uyumlu Muzik CDleri yazmaniza yarayan bu ozellik ile sahip oldugunuz muzik ve ses dosyalarini kullanarak kendi CDlerinizi olusturabileceksiniz. Tum ses dosyasi formatindaki dosyalari kullanarak Audio CDler hazirlayabiliyorsunuz. CD-Text bilgilerinizide yazabileceksiniz. CD-Text ozelligi ile uyumlu CD-playerlar da album sarki sanatci bilgisi gibi bilgileri mini lcd ekranlarda goruntuleyebileceksiniz. Hatasiz CD yakimi icin BURN-Proof aktif halde olucaktir.

4) MP3/WMA CD Creator MP3 CDleri ve WMA CDleri yazabileceginiz bu degisik ozellik ile MP3 ve WMA uyumlu CD-playerlar’in sagladiklari ozelliklerden faydalanabileceksiniz. Bu yazdiginiz CDleri isterseniz bilgisayar ortamindada rahatlikla kullanabilirsiniz. Uzun JOLIET- dosya izimlerini destekler. Standart Data(Veri) diskleri olusturmak icinde kullanabileceginiz bu yazilim sekmesiyle bilgilerinizi rahat ve hizli bir sekilde CDlere depolayabilirsiniz.

Hatasiz CD yakimi icin BURN-Proof aktif halde olucaktir.

State-of-the-art audio encoding technology – Easy CD-DA Extractor icerdigi en gelismis ses codecleleri ile ses dosya formatlari arasinda istediginiz herturlu islem icin sizlere gerekli destegi sagliyor, aacPlus’tan Coding Teknolojilerine kadar.
Program ayni zamanda destekledigi 30 dil ile dunyanin heryerinden kullanicilara hitap ediyor. Bu dillerin icine Turkce’de dahil. Son surum olan 11 ile program 10.* surumlerini tamamlamis ve bazi codec guncellemeleri gerceklestirilmistir.

Easy CD DA Extractor 11

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4