Messenger Plus Live 4.5.310

Program indir Yorum ekleyin

Messenger Plus Live 4.5.310
Messenger Plus Live 4.5.310 Windows Live Messenger icin gerekli tek eklentidir. MSN Messenger 3 icin basit bir eklenti olarak basladigi 2001 yilindan beri 150 milyon yuklemeden sonra Messenger Plus!’in, Messenger deneyiminizi buyuk bir hizla gelistirecegi garantilendi. Sadece yeni birkac secenek elde etmeyeceksiniz, kazanacaginiz sey Windows Live Messenger yazilimi icin tamamen yeni bir boyut olacak.

Yine de, kullanilmasi (ve ozellestirilmesi) cok kolay

Plus!, Windows Live Messenger’a anlik mesajlasmalarinizi yapmak istediklerinizi engellemeden gelistirmesi dusunulmus bircok yetenekler kazandirir. Ve bunlari her Messenger penceresine eklenen basit Plus! menusunden ve Messenger arayuzunde bulacaginiz birkac yeni dugmeden kendi isteginize gore kullanabilmenizi saglar:
Konusmalarinizi gelistirin: Daha verimli ve eglenceli hale getirin
Sekmeli Sohbetler
Sekmeli Sohbetler

Sekmeli bir web tarayicisi kullaniyor musunuz? Kullanmasaniz bile, sekmeli konusmalari, sayisiz pencereleri basit tek bir pencereye donusturerek duzenledigi icin yararli bulabilirsiniz. Solda dikey sekmeler, yukarida normal sekmeler. Siz secin. Ayrica isterseniz sekmeleri sadece bazi ozel sohbetlerinizi gruplandirmak icin kullanabilir ve geri kalanlari normal pencerelerde tutabilirsiniz.
Hazir Metinler

Surekli ayni seyi yazmaktan yoruldunuz mu? Hazir metinlerle ve metin degistirmelerle tanisin: basit bir kisayol ya da yazili komutla gonderilebilen otomatik ve ozellestirilebilir iletiler, ya da kelime filtresi olarak ya da yazi kisayollari kullanmak icin otomatik metin degistirme.
Ozel Sesler
Ozel Sesler

Ozel Ifade Sesi ozelligi, kullanicilara konusma sirasinda kendi seslerini gonderebilmelerini saglayarak Messenger’daki ses butunlesmesini gelecek duzeye tasiyor. Sesler iki tarafta da anlik olarak calinir ve gerektiginde otomatik ve saydam olarak aktarilir.

Yeni ifade sesleri mevcut ses dosyalarindan (MP3 gibi) kolaylikla olusturulabilir ya da bir mikrofon ya da baska bir ses kaynagindan canli olarak kaydedilebilir ama, ses olusturmak sizin isiniz degilse, binlerce ses umumi veritabanindan bulunabilir ya da ses paketlerinden alinabilir.
Renkler, bicimlendirme ve komutlar
Renkler, bicimlendirme ve komutlar

Messenger Plus! size, on ve arka plan icin istediginiz herhangi bir renk secme ve kalin, italik, alti cizili ve ustu cizili gibi bicimlendirme ekleme imkani sunar. Ayrica geleneksel IRC sohbet odalarininkilere cok benzeyen komut denen metin kisayollari Messenger’i hemen her yonden kontrol etmenize yarar.
Messenger’inizi yenileyin: Kisilerinizi ve konusmalarinizi yonetmek icin cesitli ekler
Kisisel Durum
Kisisel Durum

Ozel bir ad etiketi, kisisel ileti ve hatta oto-cevaplayici ile ozel disarida ya da mesgul durumlarini olusturun. Durumunuzu belli bir surede sifirlamak icin zamanlayici kurun ve sik kullanilan durumlari onceden tanimlayin.
Messenger Kilidi

Paylasilan bilgisayar ortamlarinda guvenliginiz ya da patronunuzdan sakinmaniz icin (felaketiniz olabilir!). Bu ozellik Messenger’i basit bir kisayolla (ya da Plus! menusu komutuyla) kilitlemenize ve sistem tepsisinde suphe uyandirmayan bir simgeyle saklamaniza, parolayla korumaniza ve Messenger’inizi kilitlediginiz ve kilidi actiginiz zaman otomatik bir ileti gondererek kisilerinizi bilgilendirmenize yarar.Messenger Kilidi
Masaustu Kisileri

Eskiden ICQ’nun sunduguna benzer, masaustunuzde gezgin kucuk pencerelerde istediginiz herhangi bir kisinin durumunu gosterebilirsiniz. Kisiye bir ileti gondermek icin iletileri ya da baglantilari, ya da bir aktarim baslatmak icin dosyalari bunlara surukleyip birakabilirsiniz.
HTML Ileti Gecmisi

Messenger Plus! Live, butun konusmalarinizin gunluklerini orijinal Messenger’inkilerden cok daha esnek bir sekilde tutmanizi saglar. Kahretsin, Plus! yillardir, MSN Messenger bunu, gerci mukemmel degil ama, standart bir ozellik olarak eklemeden once de yapabilmenizi sagliyordu. Ama Plus! Live bu ozelligin ustune neler ekliyor?HTML Ileti Gecmisi

* HTML Gunlukler: guzel tarz ve her yone cekebileceginiz dosya esnekligi
* Ifadeler ve Goz kirpmalar: Her sey kaydedilir, ozel ifadeler bile; ve goz kirpmalar kucuk resimler olarak gosterilir
* Gunluk goruntuleyici: Butun gunluklerinizi Messenger Plus! penceresinden kisiye ve tarihe gore siralanmis olarak gosterir
* Arayuzlenebilir gunlukler: gunluklerin varsayilan biciminden yorulursaniz ve CSS’yi biliyor ya da ozel bir .css dosyasi edinirseniz, onu gunluk klasorunuze sadece birakin ve gorunumlerini degistirin!

Events
Olay goruntuleyici ve olay gunlugu

Kisi oturum acmalari ve oturum kapatmalari, durum degisiklikleri, goruntu adi ve kisisel ileti degisiklikleri. Her sey tarayicinizda goruntuleyebileceginiz XML tabanli dosyalarda gunluklenebilir ve arsivlenebilir.

Ayrica Plus! menusundeki Olay Goruntuleyici’yi, bu bilgiyi, belirli bir kisi daha onceden mi oturum acti diye ya da durum degistirme hareketlerini, ve hatta muzikal zevklerini incelemek amaciyla gercek zamanli goruntulemek icin kullanabilirsiniz!
Contact List Clean-up
Kisi Listesi Temizleyici

Butun kisilerinizin istatistiklerini (son oturum acma, son konusmanizi ne zaman yaptiniz, vs.) kolayca goruntuleyin ve kisi listenizi eski ve tekrarlanan kisileri silerek temizleyin.

Poligami (Birden fazla Messenger oturumu acin)

Messenger Plus! Live Tercihlerinden sadece bir kutucugu isaretleyin ve ayni anda birden fazla Messenger oturumu acin, hem de hepsi Plus!’la dogru bir sekilde butunleserek ve hicbir yama dosyasi gerekmeden.
Arti, Scripting mimarisiyle sonsuz uzatilabilme

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger’a kendi ozelliklerini eklemek isteyen gelistiriciler icin kendi scripting ortamini saglar. Scriptler bolumunden scriptler edinebilir ya da kendinizinkini nasil gelistireceginizi ogrenebilirsiniz.

Bir script olusturacak kadar yetenekli olmayanlariniz icin: scriptler Messenger toplulugundan diger gelistiricilerin size getirdigi yeni fikirler, yeni ozellikler ve yine Messenger’da daha fazla eglence demektir!

Messenger Plus Live 4.5.310

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4