Ashampoo Security Pack 2

Program indir Yorum ekleyin

Ashampoo Security Pack 2
Ashampoo Security Pack 2.01 Tum Windows Guvenligi Tek Bir Paket Icerisinde, Ashampoo Security Pack 2 Windows guvenliginin ihtiyaci olan kontrol, yukleme ve calistirma merkezi olma ozelliklerinin hepsini icinde barindiriyor. Yukleme sirasinda Ashampoo guvenlik araclari otomatik olarak kendi arayuzlerini devreye sokuyor ve cok daha guvenli yuklemeler yapmaniza olanak sunuyor. Eger isterseniz cok basit bir sekilde diger araclari da yukleyerek isleme sokabilirsiniz. Ayrica Ashampoo guvenlik araclarini kullanarak downloadlarinizi da guvenli bir hale getirebilirsiniz. Tum Guvenlik Sistemlerini Barindiran Bu Sistem Tek Bir Fiyata, Ashampoo Security Pack 2`yi satin aldiginiz taktirde 4 farkli araci da edinmis olacaksiniz.

Bu araclar neler mi? Asagiya bir goz atin

Ashampoo AntiSpyWare 2:
Spyware, adware, browser hijackers, tracking cookies, dialers, worms, key loggers, Trojans ve rootkit`lere karsi tam koruma saglar. Eger satin alirsaniz 1 yillik ucretsiz guncelleme hizmeti de mevcuttur.
Ashampoo AntiVirus:
Viruses, worms, Trojans ve dialer`lara karsi tam koruma saglar. Kritik sistem alanlarini size belirler. Ayrica diskinizdeki veya epostanizdaki sorunlari da size bildirir.
Ashampoo
FireWall PRO:
Bilisim sektorlerinde kullanilan guvenlik duvari teknolojisini evinizde kullanmaniza olanak saglar. Ayrica Cocuk korumasi ozelligi ile websitelerini engelleme ozelligi de mevcuttur. Ve bunlarin yaninda gizli portlar ile guvenle sorf yapmaniza ve internetinizi hizlandirmaya da yarar.
Ashampoo
Magical Security 2:
Askeri duzeyde kullanilan sifreleme teknolojisi ile disklerinizi, sabit disklerinizi, CD`lerinizi ve DVD`lerinizi sifreleyebilirsiniz.

Ashampoo Security Pack 2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4