Miranda IM 0.7.3

Program indir Yorum ekleyin

Miranda IM 0.7.3
Miranda IM 0.7.3 kucuk, hizli ve kolay kullanimli bir hizli mesajlasma yazilimidir. Coklu protokol destegi sayesinde de bir cok mesajlasma servisi ile uyumludur. Zengin ozellikleri ve minimum sistem harcamasi sayesinde oldukca cazip bir programdir. AIM, ICQ, IRC, MSN, Yahoo!, Gadu-Gadu ve cok daha fazla servisi desteklemektedir. Ek olarak yuzlerce eklenti veya degisik icerikler ile sesler, ikonlar edinebilirsiniz. Miranda IM gelistirme, kisisellestirme cok fonksiyonel mesajlasma imkanlari sunuyor. Yenilikler: MSN ve Jabber icin gecerli olan kritik hatalar duzeltildi. Programi eklentiler ile gelistirmek ve kullanimini arttirmak istiyorsaniz buraya tiklayarak eklentileri indirebilirsiniz. Ayni anda bir cok hem Msn, hem Yahoo!, hem GTalk, hem ICQ, hem AIM hesaplarinizi acmak istiyorsaniz bunlarin hepsini tek bir programda acabilirsiniz. Acik kaynak kodu ile yazilan bu program ucretsizdir sistemi yavaslatmaz. Birden cok hizli mesajlasma servisine erisim icin kullanilabilmesi sonucunda da oldukca kullanislidir. Program kurulduktan sonra sizden bir cok bilgi girmenizi isteyecek hesap isimlerinizi hesap acma sifrelerinizi vs vs. Daha sonra da sizden arkadas listelerinizi isteyecek. Ardindan program kucuk bir pencere olarak ekranda kalacak. Bundan sonra yapmaniz gereken o programdaki simgelereden hesaplarinizi online yapmaniz. Ister MSN, ister Yahoo! hesabiniz olsun isterseniz de IRC hesabiniz olsun hic farketmez hepsi ile konusabilme imkaniniz artik tek bir program icerisinde olacak.Miranda IM 0.7.3
Miranda IM 0.7.3 kucuk, hizli ve kolay kullanimli bir hizli mesajlasma yazilimidir. Coklu protokol destegi sayesinde de bir cok mesajlasma servisi ile uyumludur. Zengin ozellikleri ve minimum sistem harcamasi sayesinde oldukca cazip bir programdir. AIM, ICQ, IRC, MSN, Yahoo!, Gadu-Gadu ve cok daha fazla servisi desteklemektedir. Ek olarak yuzlerce eklenti veya degisik icerikler ile sesler, ikonlar edinebilirsiniz. Miranda IM gelistirme, kisisellestirme cok fonksiyonel mesajlasma imkanlari sunuyor. Yenilikler: MSN ve Jabber icin gecerli olan kritik hatalar duzeltildi. Programi eklentiler ile gelistirmek ve kullanimini arttirmak istiyorsaniz buraya tiklayarak eklentileri indirebilirsiniz. Ayni anda bir cok hem Msn, hem Yahoo!, hem GTalk, hem ICQ, hem AIM hesaplarinizi acmak istiyorsaniz bunlarin hepsini tek bir programda acabilirsiniz. Acik kaynak kodu ile yazilan bu program ucretsizdir sistemi yavaslatmaz. Birden cok hizli mesajlasma servisine erisim icin kullanilabilmesi sonucunda da oldukca kullanislidir.

Program kurulduktan sonra sizden bir cok bilgi girmenizi isteyecek hesap isimlerinizi hesap acma sifrelerinizi vs vs. Daha sonra da sizden arkadas listelerinizi isteyecek. Ardindan program kucuk bir pencere olarak ekranda kalacak. Bundan sonra yapmaniz gereken o programdaki simgelereden hesaplarinizi online yapmaniz. Ister MSN, ister Yahoo! hesabiniz olsun isterseniz de IRC hesabiniz olsun hic farketmez hepsi ile konusabilme imkaniniz artik tek bir program icerisinde olacak.

Miranda IM 0.7.3

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4