Kaspersky Internet Security 7.0.1.325

Program indir Yorum ekleyin

Kaspersky Internet Security 7.0.1.325Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 programi kisisel ve sunucu bilgisayarlari guvenligi icin citayi bir adim daha oteye tasiyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firmasi, cok begenilen 5 serisi antivirus ve guvenlik deneyimlerini goz onunde tutarak, bu yeni 2007 Beta surum guvenlik paketi ile, artik guvenlik sektorunde bilirkisilerden oldugunu da tekrar kanitliyor. Bu komple guvenlik paketi, beraberinde antivirus yazilimindan, guvenlik duvarina ve hacker aktiviteleri onlemesinden, sifrelemesine kadar bircok ozellik ile beraber geliyor.

Programin ayrintili ozellikleri :

# Calisan uygulamalar ile yasanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi
# Kullanici aktiviteleri kaydi
# Zamanlanmis guncelleme secenegi
# Internete baglanincaya kadar programi kapatip, baglaninca otomatik olarak acilmasini saglayabilme
# Azaltilmis desteklenmeyen program listesi
# Yenilenmis raporlama kaydi
# Antivirus teknolojisi yenilikleri
# Oneri sistemi yenilikleri
# Fareye hassas ozel ana menu
# Yenilenmis listeleme kontrolleri
# Islem ilerlemesi cubugu
# Tum islemleri gosteren ozel saat simgesi
# Hacker ve zararli tum aktiviteleri de belirleyip onleyebilme
# Eski antivirus ve guvenlik paketlerinden cok daha yeni ve guzel gorunumlu paketsel bir arabirim
# 250 adet yeni guvenlik kurali
# Yenilenmis SPAM onleyicisi ile POP destekli hesaplardaki e-postalari onizleme yaparak kontrol edebilme imkani
# IMAP destegi ve filtre secenekleri
# Guvenilmez programlari da denetim altinda tutabilme
# Yenilenmis sihirbaz

LISANS BILGISI : Aktivasyon bolumunden Trial’i secip 30 gun boyunca sinirsiz olarak kullanabilirsiniz.

En dip not : Kaspersky Internet Security’i bilgisayarinizdan kaldirmakta zorlaniyorsaniz buraya tiklayarak (Yeni surumler ile sorunsuzca calisiyor) programin otomatik kaldirma dosyasini indirip, islemi guvenli bir bicimde gerceklestirebilirsiniz.

Editor Notlari :

# *** Soru : Kaspersky sistemimi asiri zorluyor. Bir cozum yolu onerebilir misiniz?
*** Cevap : Yeni Beta surumler, aslinda sistemde en fazla 25-30 MB’lik bir yer kapliyorlar. Ancak, ozellikle kurulumun ilk birkac gunku (Kaspersky programlari henuz yeni tanima asamasindayken) ve 1 sene sonraki (kabarik bir virus temizligi dosyasi ve kontrol edilmemis uyarilar sonucunda) sistem hafizasi kullanma miktarina baktigimizda, oranin ustlere kadar ciktigini gorebiliyoruz. Yogun islemci kullanimi yapilan anlik virus taramasi ozelligi sonucu, bilgisayar kullaniminda bircok kesinti de yasanabiliyor. Bunu onlemenin aslinda birkac yontemi var. Oncelikle, sik kullandiginiz ve herhangi bir sekilde virus icermediginden emin oldugunuz klasorlerinizi virus korumasi disinda tutulacak sekilde ayarlayabilirsiniz. Programin icindeki Posta Virus Korumasi, Onemsiz Posta Engelleyicisi, Ebeveyn Kontrolu, Uygulama Dogruluk Kontrolcusu, Kayit Defteri Koruyucusu, Acilir Pencere Engelleyicisi, Reklam Pencereleri Engelleyicisi, Numara Cevirme Engelleyicisi, E-Dolandiricilik Engelleyicisi, Gizli Veri Koruyucusu ve Sifreli Baglanti Izleyicisi ozelliklerini pasif duruma getirebilirsiniz. Boylelikle siklikla kullanmayacaginiz koruma ozellikleri kullanilmayacagindan, bilgisayar kullaniminizda da herhangi bir yavaslama ile karsilasmayacaksiniz. Ancak hatirlatmamizda fayda var. Uygulamanin bu ozelliklerini kapatmaniz, bilgisayarinizin korunma oranini kismen de olsa azaltacaktir.
# *** Soru : Bazi programlar tarafindan Kaspersky kurulum dosyasi ve Turkce yama dosyasi viruslu icerik olarak gosteriliyor. Gercekten de durum boyle mi?
*** Cevap : Ozellikle kurulumlu Turkce yama dosyamizda ve bazi beta surumlu Kaspersky kurulumlarinda oldukca sik aldigimiz sikayetlerden biri bu. Aslinda problem, kurulumlu Turkce yama dosyamizin bilgisayari bastan baslatma komutu vermesinden ve Kaspersky kurulum dosyasi icin de, bazi Ad/Spy taramasi yapan uygulamalarin (a-squared, spam fighter gibi) diger virus yazilimlari ile birlikte calismamakta israr etmeleri nedeniyle gerceklesiyor. Aslinda herhangi bir virus ya da zararli kod, gerek Turkce yama icinde, gerekse de Kaspersky kurulum dosyalari icinde bulunmuyor. Onerimiz, ozellikle bir Internet Guvenligi paketi kurulumu yapacaksaniz, bu tarz olasi cakismalari ve hatali bildirimleri onlemek adina sisteminizde baska bir anlik tarama yapan harici yazilimi bulundurmamaniz yonunde olacak.
# *** Soru : Urun aktivasyon kodunu nereden bulabilirim?
*** Cevap : Kaspersky urunlerinin stabil surumleri 30 gunluk deneme surumleri seklinde gelmektedirler. Dolayisiyla urunu satin almadan sadece 30 gunluk deneme etkinlestirmesi islemini yaparak kullanabilirsiniz.
# *** Soru : Kurulumda etkinlestirme kodu altinda istemci ID’si ve sifresi isteniyor. Ne yapmam gerekli?
*** Cevap : Sadece etkinlestirme kodunu girmeniz ve ileri tusuna basmaniz yeterlidir. ID ve sifre kisimlari Kaspersky kayitli kullanici girisleri icin gerekmektedir, Beta surumlerde bu alani bos birakabilirsiniz.
# *** Soru : Bir suredir Kaspersky 8 surumlerini cesitli siteler vasitasiyla duymaktayim.
*** Cevap : Henuz 8 surumlu Kaspersky cozumleri yeterince stabil degiller. Yeni bircok ozellik getirilmesi dusunuluyor programa, ancak 2008 yilinin 2. yarisina kadar ureticiler de yayinlamayi dusunmuyorlar tum ozellikleri calisan bir surumunu. Ancak 7.0.1 surumleri gibi hizli ve tutarli calisan 8 surumlu Beta’lar ciktiginda bu sayfayi da guncelleyecegimizden supheniz olmasin.

Kaspersky Internet Security 7.0.1.325

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4