Volumouse 1.54 Turkce

Program indir Yorum ekleyin

Volumouse 1.54 Turkce programi bilgisiyarinizin ses kontrolunu mouse ile yapmaniza olanak veren basit bir programdir. Program ile ses kapama ve acma ozelliklerini mouse yardimiyla kontrol edebileceksiniz. Programla bilgisayarinizda kullandiginiz diger media oynaticilariyla da baglantili calisabilirsiniz. Programin ayarlarini ise sol panelden yapabilirsiniz. Ornegin ; CTRL tusu ve mouse kullandiginizda sesin tamamen kisilmasini ayarlayabilir gene ALT tusu ve mouse kullanarak tum kanallardaki sesleri acabilirsiniz.

Volumouse 1.54 TurkceVolumouse 1.54 Turkce programi bilgisiyarinizin ses kontrolunu mouse ile yapmaniza olanak veren basit bir programdir. Program ile ses kapama ve acma ozelliklerini mouse yardimiyla kontrol edebileceksiniz. Programla bilgisayarinizda kullandiginiz diger media oynaticilariyla da baglantili calisabilirsiniz. Programin ayarlarini ise sol panelden yapabilirsiniz. Ornegin ; CTRL tusu ve mouse kullandiginizda sesin tamamen kisilmasini ayarlayabilir gene ALT tusu ve mouse kullanarak tum kanallardaki sesleri acabilirsiniz.

Programin Turkce dil destegide mevcuttur. Indirdiginiz dil dosyasini C:\Program Files\Volumouse\ yerine kopyalamaniz Turkcelestirme icin yeterli.

Turkce dil dosyasi icin Tiklayiniz

Volumouse 1.54 Turkce

Volumouse 1.54 Turkce

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4