Apex Video Donusturucu

Program indir Yorum ekleyin

Apex Video Converter Super programi populer tum video dosyalarinizin formatlarini yuksek hiz ve kalite de diger bir formata kolayca donusturebilen bircok video ve resim formatini destekleyen video donusturme yazilimidir. Yuksek hiz da donusum yapabilmesi ve videolarinizi donustururken kalite den asla odun vermeden aslina uygun donusumler yapmasi, programi vazgecilmez kilan ozelliklerin basinda geliyor. Programin bu surumu videonuzun sadece % 50 lik kismini donusturur. Tam donustume yapabilmek icin tam lisansli surumunu almaniz gerekmektedir.

Destekledigi ve donusum yapabilecegi formatlar ise : AVI, MOV, QuickTime, MPEG, WMV, ASF, RM, RMVB, VCD, DVD to AVI, MPEG, VCD, DVD, MOV, RM, RMVB, WMV, ASF, iPod, PSP, 3GP, Xbox, PPC, PMP, Flash SWF, Flash FLV, Youtube FLV, MP3 Audio, WMA Audio, WAV Audio, MP2 Audio, GIF Animation and GIF, BMP EPS, JPG, PCX, PSD, PDF, TIFF, WMF, EMF, PNG, J2K

Profesyonel ozellikler sunmasinin yani sira kullaniminin da kolay olmasi ve pek fazla karmasik olmayan bir arayuze sahip olmasi, kullanicilari acisindan buyuk avantaj.

Yapimcisi : http://www.tompegx.com

Apex Video Donusturucu

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4