Youtube Jacker ile Youtubeye Girmek

Program indir Yorum ekleyin

Youtube Jacker ile Youtubeye GirmekYoutube Jacker 5 Programi ile youtube’a girmek ve videolari izlemek cok basit. Aylardir kapali halde o ve erisim sagamayan YouTube icin cesitli cozum yollari ya da ktunnel vtunnel gibi tunel siteler uretiler dursun, YouTube Jacker adinda ufak bir program cok basit ve zahmetsiz bir sekilde siteye erisimi gerceklestiriyor. Kralprogram.net dan ucretsiz indirebileceginiz 100kb boyuta sahip bu ufak youtubejacker programini bilgisayariniza kurarak, baska herhangi bir isleme gerek kalmadan YouTube’a erisebiliyorsunuz. Programin kurulumunun hemen ardindan yeni bir tarayici penceresi acip www.youtube.com adresini girdiginizde, siteyi kapatilmamiscasina kulabiliyorsunuz.Youtube Jacker ile Youtubeye GirmekYoutube Jacker 5 Programi ile youtube’a girmek ve videolari izlemek cok basit. Aylardir kapali halde o ve erisim sagamayan YouTube icin cesitli cozum yollari ya da ktunnel vtunnel gibi tunel siteler uretiler dursun, YouTube Jacker adinda ufak bir program cok basit ve zahmetsiz bir sekilde siteye erisimi gerceklestiriyor. Kralprogram.net dan ucretsiz indirebileceginiz 100Kb boyuta sahip bu ufak youtubejacker programini bilgisayariniza kurarak, baska herhangi bir isleme gerek kalmadan YouTube’a erisebiliyorsunuz. Programin kurulumunun hemen ardindan yeni bir tarayici penceresi acip www.youtube.com adresini girdiginizde, siteyi kapatilmamiscasina kulabiliyorsunuz.

Editor Notu : Programi, cesitli AntiVirus ve AntiSpyware programlari ile tarattim ve herhangi bir zararli icerige rastlamadim. Ayrica Youtube jacker programini kurdugunuzda Jacker down isimli bir yazilim otomatik yukleniyor ve youtubeden istediginiz formatta kolaylikla video indirebilmenizi sagliyor.

Programi kurduktan sonra hala youtubeye giris yapamiyor iseniz; Ekledigimiz asagidaki resimde oldugu gibi internet ag baglantisi ayarlarinizin ozellikler menusune tiklayip dns ayarlarinizi

Yeglenen dns sunucu : 198.77.116.8
Diger dns sunucu : 198.77.116.12

numarasi ile degistiriniz. Sonra internet explorer yada firefox web tarayicinizi kapatip yeniden acarak direkt olarak “www.youtube.com” yazdiginizda aninda giris yaptiginizi goreceksiniz. denenmis ve test edilmistir.

Youtube Jacker ile Youtubeye Girmek

Yapimcisi : Ozkan Ata

Not: Bu program 13 Nisan 2011 de güncellenmiştir.

Youtube Jacker ile Youtubeye Girmek

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4