CHM Editor 1.3 Build 001

Program indir Yorum ekleyin

CHM Editor 1.3 Build 001CHM Editor 1.3 Build 001 programiyla chm formatli dosyalarinizin duzeltme islemlerini rahatlikla yapabileceginiz bir uygulamadir. WYSIWYG editoru tarzinda calisan ve kolaylikla yardim dosyalari olusturabileceginiz bu program ile chm dosyalarinizi bir dilden baska bir dile cevirmek cok basit. Ayrica E-Kitap olusturmak isteyenler icinde kullanilabilecek essiz bir yazilimdir. CHM Editor sayesinde dosyalari silebilir, kaydedebilir ve duzenlemeler yapabilirsiniz. Kisaca bir Ornek verecek olursak; diyelimki bir chm yardim dosyasini actiniz ve duzenlemek istiyorsunuz, fakat icerigi degistiremezsiniz ve iste burada CHM Decompiler modulu devreye giriyor ve dosyalari duzenlenebilir kaynak kodlarina donusturuyor ve CHM Editor sayasinde ise duzenlemeler yapabiliyorsunuz.

Yazilimin icersinde translate yani ceviri uygulamasinin bulunmasi yazilarinizi diger dillere cevirmenizi kolylastiriyor. Ceviri islerini ise google ve yahoo’nun ceviri motorlarini kullaniyor. Ornegin ingilizce bir dosya actiysaniz bunu ispanyolca, fransizca, almanca, italyanca, cince, arapca gibi bir cok dize cevirmenizi saglamaktadir. Bunu yapmak icin sadece translate menusunden cevrilecek dili secmeniz yeterlidir. Ayrica bu cevirme islemlerini yapmaniz icin internet baglantiniz olmasi gerekiyor. Hic bir html bilgisi olmayan kisiler bile kolaylikla programi kullanabilirler.

Kralprogram Editor note: Yazilim 15 gunluk demo surumudur ve sinirsiz kullanmak icin ise yapimci siteye girip 39 euro odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Yapimcisi: http://www.chmeditor.com

CHM Editor 1.3 Build 001

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4