Winrar

Program indir Yorum ekleyin

Winrar
Winrar programi professional bilgisayar kullanicilarinin en fazla tercih ettigi dosya sikistirma ve acma yazilimidir. Dosyalari kendi formati olan .rar uzantisi seklinde arsivlemektedir. Bunun yanisira zip gibi bircok arsiv dosyasini acip cesitli sekillerde yonetmenize imkan saglamaktadir. Herzaman kendisini yenileyerek gelismis bir yazilim oldugunu kanitlamaya calismaktadir. Winrar kendi kategorisindeki diger yazilimlara oranla %10 ile %20 arasinda daha fazla sikistirma yetenegine sahip olan profesyonel bir uygulamadir. Bu sebeple dosya sikistirma islemlerinde Winrar’i kullanmaniz harddisklerinizde daha fazla yer kazanmaniza yardimci olacaktir. Turkce dahil bircok dil destegi de bulunuyor bu sayede her kullanicinin anlayabilecegi yapida lisan sunuyor. Dunyanin en guclu arsivleme programinin arayuzu ise oldukca kolay olup amator kisilerin bile kolaylikla kullanabilecegi bir yapidadir. Winrar ile dosyalarinizi basit mause haraketleri ile hizli bir sekilde sikistirabilir yada acabilirsiniz.Winrar
Winrar programi professional bilgisayar kullanicilarinin en fazla tercih ettigi dosya sikistirma ve acma yazilimidir. Dosyalari kendi formati olan .rar uzantisi seklinde arsivlemektedir. Bunun yanisira zip gibi bircok arsiv dosyasini acip cesitli sekillerde yonetmenize imkan saglamaktadir. Herzaman kendisini yenileyerek gelismis bir yazilim oldugunu kanitlamaya calismaktadir. Winrar kendi kategorisindeki diger yazilimlara oranla %10 ile %20 arasinda daha fazla sikistirma yetenegine sahip olan profesyonel bir uygulamadir. Bu sebeple dosya sikistirma islemlerinde Winrar’i kullanmaniz harddisklerinizde daha fazla yer kazanmaniza yardimci olacaktir. Turkce dahil bircok dil destegi de bulunuyor bu sayede her kullanicinin anlayabilecegi yapida lisan sunuyor. Dunyanin en guclu arsivleme programinin arayuzu ise oldukca kolay olup amator kisilerin bile kolaylikla kullanabilecegi bir yapidadir. Winrar ile dosyalarinizi basit mause haraketleri ile hizli bir sekilde sikistirabilir yada acabilirsiniz.

Winrar

Winrar arsivlerinin adlarini unicode lisani ile destekledigi icin ingilizce bilmeyenlerin bile dosyalarin isimlerini basitce kullanmanizi ve yenilerini olusturmaniza olanak sagliyor. Bu mukemmel yazilimin destekledigi ZIP, RAR, TAR, CAP, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, 7Z, ARJ, LZH, Z, ISO gibi dosya formatlari ile calisabilmenizi saglamaktadir. Ayni zamanda bu saydigimiz dosyalari rar formatina cevirme yetenegine de sahiptir. Arsivlerin iclerinde istediginiz belgeyi veya dokumani text iclerinde aramanizi saglayan guclu modulleri de bulunuyor.

Programin bazi genel ozelliklerini siralayacak olursak:

* Rar biciminde olmayan dosyalari da arsiv formatlarinda isleyebilme ozelligi

* Zip dosyalari acip sikistirabilme yetenegi

* Dosya isimlerinin uzunluklarini dikkate almadan calisabilme

* Gelismis ozellikte multimedia dosyalarini paketleyebilmesi

* Yazilimin icerisinde bulunan sfx modulu ile kendi arsivlerinizi .exe uygulamasina cevirebilme

* Bozulmus veya cesitli hasarlar gormus arsivlerinizi kendi ozel teknikleri ile onarabilmesi

* Dosyalarin guvenligini ve orjinalligini koruyabilme

* Dosya sihirbazi ile istediginiz gibi olusturma

* Entegre edilmis dosya yorumlama ozelligi

* En guclu sifreleme sistemi olan 128 bit ile dosyalarinizi sifreleyebilmenizi saglamaktadir.

* Ozellesebilir bir cok tema ve arayuz destegi ile tasariminizi secebilme

* 64 ve 32 bit isletim sistemlerine ozel sikistirma algoritmasi teknikleri

* Toplu halde arsivleri veya parametreleri sorunuz sekilde anlik isleyebilme yetenegi

* Paketlediginiz dosyalari 100Mb, 700Mb, 4480 Mb gibi boyutlara bolebilme

.. gibi sayamadigimiz kadar cok ozelligi icerisinde barindirmaktadir. Winrar’in gorunumunde degisiklik yapmayi dusunenler yapimcinin resmi web sitesinden yuzlerce temayi ucretsiz olarak indirebilirler. Bu yeni surumunde ise yarim kalan veya hatali olan rar dosylarinda islem yapim konusunda kendisini gelistirmis ve su anda sorunsuz islem yapabilmektedir.

Kralprogram Editor Notu: Winrar programi 40 gun sureyle sinirsiz kullanilabilir. Sure sonunda ise yapimcinin sitesinden 29$ odeyerek satin alabilirsiniz.

Son surumu : Winrar 3.93

Yapimcisi: Winrar

Winrar

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4