Adobe Flash Player

Program indir Yorum ekleyin

Adobe Flash PlayerAdobe Flash Player 10 programi internetteki flash animasyonlari oynatmaniz icin her bilgisayarda mutlaka kurulu olmasi gerekli olan bir yazilimdir. Adobe yazilim firmasinin uretmis oldugu bu uygulama ile internet explorer, firefox ve google chrome gibi tarayiciniz araciligi ile flash formatindaki videolari goruntuleyebilir, cesitli yapilmis animasyonlarin gorunmesini saglayabilirsiniz. internette gezdiginiz sayfalarda bu tur animasyonlar varsa bu program yuklu olmadan goremezsiniz. En etkin ve verimli bicimde oynatabilmenizi saglayan mukemmel bir uygulamadir. Windows’un ilk kurulumunda bu uygulama otomatik olarak yuklenmez ve web sitelerindeki flashlari oynatamazsiniz. Bu kucuk boyutlu ve harika yazilim sayesinde en net kalitede sorunsuz goruntuleme yaparsiniz.Adobe Flash PlayerAdobe Flash Player 10 programi internetteki flash animasyonlari oynatmaniz icin her bilgisayarda mutlaka kurulu olmasi gerekli olan bir yazilimdir. Adobe yazilim firmasinin uretmis oldugu bu uygulama ile internet explorer, firefox ve google chrome gibi tarayiciniz araciligi ile flash formatindaki videolari goruntuleyebilir, cesitli yapilmis animasyonlarin gorunmesini saglayabilirsiniz. internette gezdiginiz sayfalarda bu tur animasyonlar varsa bu program yuklu olmadan goremezsiniz. En etkin ve verimli bicimde oynatabilmenizi saglayan mukemmel bir uygulamadir. Windows’un ilk kurulumunda bu uygulama otomatik olarak yuklenmez ve web sitelerindeki flashlari oynatamazsiniz. Bu kucuk boyutlu ve harika yazilim sayesinde en net kalitede sorunsuz goruntuleme yaparsiniz.

Ucretsiz olarak dagitilan flash programi daha onceleri Macromedia firmasi tarafindan sunulmakta idi fakat sonralari Adobe’nin bu sirketi satin almasi sebebiyle ismini aritik adobe olarak duyurmaya calismistir. Yillardir beta olarak yayinlanan programda artik tum hatalar giderilmis ve en kararli sorunsuz versiyonu download yapmaya acilmistir. Boyutu ise oldukca kucuktur ve disklerinizde yer kaplamaz. Windows Arkaplaninda caisir ve gerektigi anda devreye girer. Internette gezinebilmeniz icin sistemde kesinlikle yuklu olmasi gereklidir.

Adobe Flash Player

Web sitelerindeki flash tabanli tum uygulamalari calistirabilen Adobe Flash Player ile gercek internet gezinme tadini yasamak ve gorsel bir solen ile sayfalari gezinebilirsiniz. Yotutube gibi online video izlenebilen sitelerden sorunsuzca videolari izleyebilirsiniz. Flash’in destekledigi tum uygulamalari hic takinti yapmadan goruntulersiniz.

Kralprogram.net Editorunden Flash Kurulum notu:

Adobe Flash Player

Programin yuklenmesi bilindigi uzere yapimcinin sitesinden yuklendigi icin sitemizdeki download tusuna bastiginizda adobe.com resmi web sayfasi sitesi acilacaktir. Acilan sayfadan “Agree and install now” butonuna tikladiginizda tarayicinizi otomatik olarak tanimlayip yuklemeye calisacaktir. Bilgisayariniza indikten sonra Browser uygulamanizi kapatip yazilimi kurunuz. Tekrar tarayicinizi actiginizda flash hazir ve yuklenmis durumda olacaktir.

Son Versiyonu : Adobe Flash Player 10.0.45.2

Yapimcisi: Adobe Flash Player

Adobe Flash Player

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4