BSPlayer 2.52 Kaliteli video oynatıcı

Program indir Yorum ekleyin

BSPlayer 2.52 Kaliteli video oynatici
BSPlayer 2.52 Build 1028 en cok kullanilan kaliteli video oynatma programlarindan birisidir. Multimedya icerikli butun dosyalari sorunsuz oyatip izleyebilmenizi saglar. Kurulum yaparken kendine ozel bircok codec uygulamasini kurdugu icin extradan codecler ile ugrasmaniz gerekmez. Bs player 2000 senesinden beri kullanicilarinin buyuk ilgisini cekmistir ve kendisini devamli guncellemistir.BSPlayer 2.52 Kaliteli video oynatici
BSPlayer 2.52 Build 1028 en cok kullanilan kaliteli video oynatma programlarindan birisidir. Multimedya icerikli butun dosyalari sorunsuz oyatip izleyebilmenizi saglar. Kurulum yaparken kendine ozel bircok codec uygulamasini kurdugu icin extradan codecler ile ugrasmaniz gerekmez.

Bs player 2000 senesinden beri kullanicilarinin buyuk ilgisini cekmistir ve kendisini devamli guncellemistir. Windows media player alternatifi olarak kullanabilecegini bu uygulama Dvx ve Hd video izleme konusunda rakiplerini geride birakir. Sistem kaynaklarini fazla kullanmaz ve butun bilgisayarlarda calisabilir.

Destekledigi bazi video formatlar ise; MPG, AVI, DivX, XviD, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, 3ivx, YouTube streaming video, AVC HD (AVCHD oyuncusu), QT QuickTime mov, m1v, m2v, MP4, MPV, swf, vob and wav, RM Real Media, OGM, Matroska, mkv, ASF, WMV, DV, mpa, mp1, mp2 , Dolby Surround, Dolby Digital DD 5.1 – AC3, aif, ram, wma, flv (Flash ve YouTube Video), MP3, OGG, AAC, DTS ve sayamadigimiz kadar fazla formati destekler.

Yapimcisi: http://www.bsplayer.com

BSPlayer 2.52 Kaliteli video oynatici

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4