Frostwire 4.21.1 Dosya paylaşım programı

Program indir Yorum ekleyin

Frostwire 4.21.1 Dosya paylaşım programı
Frostwire 4.21.1 dünyaca popüler dosya paylaşım programı limewire kapatıldıktan sonra alternatif olan ve en çok tercih edilen dosya paylaşım yazılımı haline gelmiştir. frostwire programı tasarım ve işlevsellik olarak aynen limewire’ye benzemektedir. Hatta tahminime göre aynı p2p protokollerini kullanıyor. Bilindiği gibi bu program kendi kullanıcıları arasında dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlıyor ve müzik, film, resim, döküman ve program gibi birçok dosyayı kolayca bulup bilgisayarınıza indirmenizi sağlamaktadır. Torrent dosyalarını da indirme desteği sunan Türkçe destekli bu program, neredeyse aradığınız bütün dosyaları kolayca bulabiliyor. Paylaşmak istediğiniz dosyaları da belirterek diğer kullanıcıların sizin bilgisyarınızdan indirmesini sağlayabilirsiniz.

Frostwire programı, internet hızınıza bağlı olarak maximum hızlarda dosya indirme imkanı tanıyor. Limewire den gözlemlerim kadarı ile herhangi bir eksiği yoktur. Hatta ücretsiz olması artı bir avantaj. Bunun yanısıra kullanımı oldukca basittir ve arayüzü kullanıcıları yormuyor. Bütün windows sürümleri ile sorunsuz çalışabilen bu program, limewire alternatifi yazılım arayanların ilk tercihi olabilir. Ayrıca dosyalar daha indirilmeden kendi player uygulaması aracılığı ile önizleyebilme seçeneği de mevcuttur.

Not: Program sürümü bugün güncellenmiştir. Yeni sürüm “Frostwire 4.21.3” dür. Ayriyetten çalışabilmesi için bilgisayarınızda java uygulaması kurulması gerekmektedir.

Üreticisi: http://www.frostwire.com

Frostwire 4.21.1 Dosya paylaşım programı

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4